Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camelia Potec, vânată de PDL

Democrat-liberalul brăilean a precizat că sportiva ar reprezenta un mare câştig pentru organizaţia judeţeană a PDL Brăila. "Sigur, orice partid şi-ar dori alături un astfel de copil minunat. În momentul în care Camelia se va lăsa de sport şi va veni către Brăila, să îşi deruleze afacerile pe care le-a demarat, eu, personal, voi încerca să o atrag în partid, mai ales că tatăl ei, inginer navalist, este consilier municipal al PDL. Ea a fost colegă de clasă şi cu feciorul meu, el făcea handbal, ea înot. El este membru PDL şi poate îl conving şi pe el să lupte să o convingă pe Camelia să vină alături de PDL. Ar fi un câştig pentru organizaţia judeţeană", a declarat Viorel Balcan.
Deputatul nu este singurul care vede necesară atragerea Cameliei Potec în PDL, ideea intrării înotătoarei în politică fiind punctată şi de Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi a Turismului, pe blogul personal: "Dincolo de sportiva de succes, de omul de afaceri în devenire, Camelia este o femeie tânără, frumoasă, modestă şi, în acelaşi timp, hotărâtă şi pasionată de ceea ce spune şi face. E o revelaţie pentru toţi cei care au cunoscut-o personal. Pentru mine, este exemplul clasic al femeii de succes. Mai în glumă, mai în serios, i-am şi spus că, aşa cum o văd eu, poate avea succes în tot ceea ce îşi propune: în sport, în turism sau chiar în politică, dacă îşi doreşte. Invitaţia rămâne deschisă."
Reamintim că, weekend-ul trecut, Camelia Potec s-a lansat în lumea afacerilor inaugurând un luxos hotel plutitor de trei stele, în valoare de 370.000 de euro, care va face croaziere pe Dunăre, investiţia fiind realizată cu aportul unui împrumut din fonduri europene, accesat în cadrul proiectului intitulat "Amenajare ponton pentru servicii turistice". La eveniment a fost prezentă şi Elena Udrea.
Categorie articol: 

Comentarii