Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camelia Potec si Valentin Preda se pregatesc pentru mondialele de la Melbourne

Cu o luna inaintea Campionatelor Mondiale de natatie in bazin de 50 de metri, doi dintre componentii echipei nationale a Romaniei, inotatori care au pasit in lumea performantelor inca de pe vremea cind activau la Braila, Camelia Potec si Valentin Preda isi verifica fortele in competitii internationale.
In perioada 9-11 februarie, Camelia Potec a participat la un Grand Prix in Suedia unde a cistigat cursele de 400 si 800 m liber cu timpi destul de buni pentru aceasta perioada a pregatirilor, 4:1:93 minute si respectiv 8:49:25 minute. La 200 m liber actuala stelista s-a clasat pe locul al doilea, iar la 400 m spate a ocupat pozitia a patra.
Component al echipei Cardinalilor, Valentin Preda reprezinta Universitatea din Louisville la Big East Championchips, competitie care se desfasoara in aceasta perioada la Aquatic Center din New York. El participa in probele care l-au consacrat 100 si 200 m bras si 200 m mixt. Inotatorul brailean are ca obiectiv reeditarea succeselor din anul precedent, mai precis recucerirea titlurilor de campion Big East in toate probele mentionate. Dupa acest concurs Preda va lua startul si la etapa finala, NCAA Championchips, de la Minneapolis, statul Minnesota programata pentru inceputul lunii martie.
Incepind cu 26 martie, Camelia Potec si Valentin Preda vor fi prezenti la Melbourne pentru a participa la editia din acest an a mondialelor in bazin de 50 de metri .
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii