Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camelia Potec si Valentin Preda, imbatabili in probele favorite

Miercuri, in prima zi a Campionatelor Nationale de natatie, care se desfasoara la bazinul olimpic din Complexul Sportiv "Lia Manoliu",
campioana olimpica la 200 m liber la Atena, Camelia Potec, care, din aceasta vara se antreneaza in Franta, cu Philippe Lucas, a cucerit aurul l-a la 400 m liber, cu timpul de 4:14:28, iar la 50 m fluture s-a clasat a doua cu timpul 29:65, dupa Ionela Cozma (29:16). O performanta notabila la 400 m liber a obtinut-o junioara Alexandra Maria Iancu, ea reusind sa se claseze pe un onorant loc sapte in compania senioarelor. Camelia Potec a mai obtinut medalia de aur la 4x200 m liber si va mai concura, in urmatoarele zile, in zece probe.
Conform asteptarilor, proba de 100 m bras a fost cistigata de braileanul Valentin Preda, timpul realizat de el fiind 1:02:80 minute. Pe locul al patrulea s-a situat reprezentantul CSM-ului, Catalin Nistor.
Sabina Sloata, sportiva pregatita de antrenoarea emerita Laura Sachelarie, a reusit sa cucereasca medalia de bronz in proba de 100 m bras a juniorilor I, desi ea se afla abia in primul an de juniori II.
Tot in prima reuniune a nationalelor de natatie sportiva cu dubla legitimare, LPS Braila - CSM Pitesti, Roxana Samoila s-a clasat pe locul al doilea la 100 m bras feminin, iar Dragos Chirila a ocupat locul al patrulea in finala a doua, la acelasi stil insa in concursul juniorilor I.
Campionatele Nationale de natatie se vor incheia duminica, 22 iulie.
Categorie articol: 

Comentarii