Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camelia Potec s-a calificat in finala probei de 400 m liber

Inotatoarea Camelia Potec s-a calificat, duminica, in finala probei de 400 m liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, cu al saptelea timp, dupa ce a cistigat seria in care a evoluat, doborind si recordul national care ii apartinea, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Camelia Potec a fost cronometrata cu timpul de 4 minute, 4 secunde, 55 de sutimi, devansindu-le pe frantuzoaica Laure Manaudou (4:04.93) si pe poloneza Otylia Jedrzejczak (4:05.50). Sportiva franceza este ultima care a obtinut prezenta in ultimul act.
Finala este programata, luni, la ora 6:17.

Valentin Preda a ratat calificarea in finala la 100 m bras

Inotatorul Valentin Preda a ratat, simbata, calificarea in semifinala probei de 100 m bras din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, dupa ce s-a clasat al treilea in serii, fiind cronometrat cu timpul de un minut, o secunda, 77 de sutimi, informeaza AFP.
De altfel, nici un inotator din seria in care a concurat Preda nu a obtinut calificarea in semifinale.
Tot simbata, Dragos Coman a ratat calificarea in finala probei de 400 m liber, dupa ce s-a clasat pe locul 7 in seria in care a evoluat.

Razvan Florea a ratat calificarea in semifinale la 100 m spate

Inotatorul Razvan Florea a ratat, duminica, prezenta in semifinalele probei de 100 m spate din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, dupa ce a ocupat locul sase in seria in care a evoluat, imbunatatindu-si totusi cea mai buna performanta personala si recordul national care ii apartinea.
Florea a fost cronometrat cu timpul de 54 de secunde, 89 de sutimi, vechiul record national si cea mai buna performanta personala a sportivului roman fiind 54.99, stabilita la Campionatele Mondiale de la Melbourne, din 2007.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii