Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară

• fosta înotătoare, campioană în 2004 la Atena, a născut  o fetiţă perfect sănătoasă pe care a botezat-o Caelia Ioana • fericitul eveniment vine la fix 14 ani de la câştigarea medaliei de aur la proba de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice

 

Bucurie fără margini pentru Camelia Potec! În urmă cu o săptămână, fosta mare înotătoare a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă pe care a botezat-o Caelia Ioana. Campioana a ţinut să împartă bucuria şi cu prietenii virtuali printr-o fotografie postată recent pe o reţea de socializare. “Astăzi am împlinit o săptămână şi am decis împreună să vă salutăm. Chiar dacă am avut o săptămână mai grea de acomodare, acum suntem bine şi ne pregătim să plecăm spre casă. Abia aşteptăm să ne cunoaştem toţi membrii familiei, naşii, prietenii şi să creştem ca să facem mişcare”, a scris Camelia Potec pe contul ei de Facebook.

Fericitul eveniment vine la fix 14 ani de la câştigarea medaliei de aur la proba de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice de la Atena (2004).

Camelia Alina Potec, în vârstă de 36 de ani, a cucerit peste 200 de titluri şi a realizat multiple recorduri în cei 20 de ani de carieră sportivă. Este multiplă medaliată la campionatele europene şi mondiale. Este campioană europeană la junioare 1997-1998, iar în 1999 a obţinut la Istanbul, la campionatul european de senioare, două medalii de aur, la probele de 200 de metri liber şi 400 de metri liber. Deţine în palmares două medalii la campionatele mondiale de nataţie. Bronz la Fukuoka (2001) şi argint la Manchester (2008). A participat la 4 ediţii ale Jocurilor Olimpice - Sydney (2000); Atena (2004), Beijing (2008) şi Londra  (2012) - fiind medaliată cu aur la proba de 200 de metri liber la ediţia de la Atena. Din 31 octombrie 2013 a devenit preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr preşedinte de federaţie din România.
Categorie articol: 

Comentarii