Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Calendarul sportiv judeţean al DJST Brăila va fi refăcut

• în acest moment competiţiile sunt suspendate • cel mai probabil, acestea vor putea fi replanificate după începerea noului an şcolar sau anulate • fiecare entitate sportivă a primit această notificare

 

Luni, 18 mai, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila (DJST), a emis un comunicat prin care anunţă cluburile care au participat la alcătuirea iniţială a calendarului sportiv pe anul în curs că în situaţia actuală acţiunile programate trebuiesc replanificate. Că nicio competiţie sportivă nu se va mai putea organiza până în septembrie, luna în care se presupune că se vor relua  şcolile.

“Având în vedere H.G. nr. 24/14.05.2020 privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARSCoV-2, precum  şi a prevederilor legale de suspendare a activităţilor şcolare curente până la începutul anului şcolar 2020-2021, vă informăm că acţiunile/competiţiile sportive planificate în Calendarul sportiv judeţean al DJST Brăila pentru anul 2020 vor fi reprogramate după începerea noului an şcolar (septembrie 2020) sau anulate, în funcţie de opţiunea partenerilor. În aceste condiţii este nevoie de actualizarea Calendarului sportiv judeţean 2020 şi armonizarea acestuia cu legislaţia în vigoare. Având în vedere cele arătate, vă solicităm ferm să ne transmiteţi în scris (pe adresa de e-mail a DJST Brăila - djst@braila.net), până la data de 29.05.2020, opţiunea dumneavoastră de amânare după începerea noului an  şcolar (septembrie 2020) sau de anulare a acţiunilor/competiţiilor sportive înscrise în Calendarul sportiv judeţean 2020. În urma propunerilor dumneavoastră, vom comunica către Ministerul Tineretului şi Sportului forma finală a Calendarului sportiv judeţean 2020, cu modificările aferente”, se menţionează  în cominicatul semnat de către Nicuşor Hagiu, director executiv al DJST Brăila.

Pentru informaţii suplimentare  şi consiliere pot fi contactaţi telefonic, la numărul 0239612006, consilierii DJST Corina Andronache şi Mircea Cărbunaru.
Categorie articol: 

Comentarii