Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadouri şi flori pentru bătrânele şi angajatele Căminului «Sf. Petru şi Pavel»

Bunicuţele şi angajatele Căminului pentru persoane vârstnice "Sf. Petru şi Pavel" au fost în centrul atenţiei, luni. Copiii şi tinerii Centrului Multifuncţional Lacu Dulce împreună cu reprezentanţi ai Primăriei Municipiului şi ai Direcţiei de Asistenţă Socială Brăila le-au oferit cadouri realizate chiar în centrul din Lacu Dulce. Vizita se datorează apropierii Zilei Internaţionale a Femeii şi venirii primăverii.
Micuţii din cadrul Centrului Multifuncţional au oferit reprezentantelor sexului frumos cadouri, mărţişoare şi decoraţiuni personalizate confecţionate în tehnica quilling. Autorităţile locale au suplinit aceste mici atenţii cu flori şi dulciuri. Şi cei zece copii au fost recompensaţi cu dulciuri pentru munca depusă.
Săptămâna în curs se anunţă a fi plină de evenimente organizate de Primăria Municipiului Brăila. În perioada 3 - 8 martie, la Casa "Petre Ştefănescu Goangă" are loc cea de-a treia ediţie a expoziţiei cu vânzare de produse confecţionate manual. Vor participa voluntari din municipiu, dar şi cadre didactice şi voluntari de la Universitatea "Constantin Brâncoveanu". Expoziţia este deschisă zilnic, în intervalul orar 10.00 - 16.00.
Joi, 5 martie, va avea loc premiera de gală a filmului "De ce eu?", la Casa Tineretului, preţul biletului fiind de 10 lei. Vineri, 6 martie, tot la Casa Tineretului va avea loc un concert extraordinar de Ziua Femeii, începând cu ora 18.00, organizat de Primăria Municipiului Brăila şi Garnizoana Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean.
Săptămâna se încheie cu premierea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sâmbătă, la Liceul de Artă. Evenimentul va începe la ora 10.00 şi va continua cu premierea post-mortem "Cetăţean de onoare" a Laurei Vizitiu. În aceeaşi zi, la Căminul pentru persoane vârstnice de la Lacu Sărat, va avea loc un program artistic, începând cu ora 11.15.

 
Categorie articol: 

Comentarii