Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadou pentru Florin Piţa de la Marcela Băicoianu, o brăileancă stabilită în Spania

 Dacă de sărbători Marcela Băicoianu, o brăileancă stabilită de 14 ani în Spania, a oferit secţiei de box de la CSM Brăila o cameră foto şi calendare cu pugiliştii reprezentativi ai grupării brăilene, aceeaşi persoană a venit ieri la club şi l-a premiat cu o sumă de bani pe Florin Piţa pentru medalia de argint cucerită sâmbăta trecută la Cupa României.

"Eu iubesc foarte mult copiii şi prin intermediul fiului meu, care este elev la LPS Brăila, am aflat că Piţa a cucerit medalia de argint la Cupa României şi am considerat că performanţa trebuie recompensată. Îmi place boxul şi chiar l-am sfătuit pe copilul meu, Costel, să-l practice dar el a optat pentru handbal, o disciplină pentru care el are aptitudini. Mi-am propus să îi pot oferi şi lui Jitaru astfel de cadouri", a declarat Marcela Băicoianu.
Directorul CSM Brăila consideră benefică această iniţiativă şi spune că în urma rezultatelor obţinute de această secţie sportivă vor fi şi alte persoane care vor susţine financiar medaliaţi la box.
"Este prima persoană care vine din proprie iniţiativă şi stimulează financiar un boxer medaliat, probabil că rezultatele obţinute de pugiliştii noştri vor atrage şi alţi oameni care doresc revigorarea acestei discipline sportive în Brăila", a spus la rândul său directorul Marian Neta.

 
Categorie articol: 

Comentarii