Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadou de la Urziceni

Săptămâna trecută, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al Federatiei Române de Fotbal a hotarât ca locul vacant rămas în Liga a II-a, seria Est, în urma retragerii din campionat a echipei Unirea Urziceni, să fie ocupat de prima formaţie clasată sub linia retrogradarii şi cu licenţa luată, CF Brăila.
Urmează ca în această săptămână să se stabilească noul antrenor, deoarece colaborarea cu Daniel Timofte s-a încheiat, precum şi viitorul staf administrativ, principala opţiune a edililor oraşului pentru funcţia de preşedinte executiv fiind Şerban Trofin.
După ce vor fi stabilite cele două staff-uri, cei care vor urma să conducă destinele echipei fanion a oraşului vor trebui să transfere câţiva fotbalişti experimentaţi pentru ca gruparea brăileană să nu mai treacă prin emoţiile din sezonul precedent.
Pentru toate formaţiile din cel de-al doilea eşalon fotbalistic va urma însă un sezon foarte greu, deoarece FRF a decis schimbarea sistemului competiţional.
Astfel, la finalul campionatului 2011-2012 promoveaza în Liga I primele două clasate din cele două serii şi retrogradează în Liga a III-a formaţiile clasate pe locurile 12-16 în fiecare serie, în total 10 echipe.
Categorie articol: 

Comentarii