Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadavru devorat de sobolani

Cadavrul unui barbat necunoscut a fost descoperit de politistii braileni intr-o baraca metalica situata pe strada Eroilor. In seara zilei de 21 ianuarie, la ora 22.54, o braileanca a sesizat la Politie faptul ca fiul sau a gasit corpul neinsufletit, aflat in stare de putrefactie.
Echipa operativa s-a deplasat la locul indicat, a constatat ca cele sesizate se confirma si ca baraca, neprevazuta cu usa, agent termic sau curent electric, este compusa din doua compartimente despartite de un perete din tabla. In interior, politistii au gasit dormind un alt barbat, Florian G., de 56 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si care nu a putut spune in ce imprejurari a decedat barbatul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile continuand in vederea stabilirii identitatii persoanei decedate si a situatiei de fapt.
Medicul legist Aurelian Savu ne-a spus ca este foarte greu de stabilit al cui este cadavrul, acesta fiind mancat de sobolani si de caini. Acesta a precizat ca este vorba despre un om al strazii, care locuia in baraca metalica. "Cadavrul era scheletizat, mancat de sobolani, nici nu mai are fata. Speram sa reusim sa-l identificam. Barbatul este decedat de vreo 10-11 zile, era in stare de putrefactie. A fost gasit sub niste toale, nici nu se vedea. Nu s-au descoperit urme de violenta, urmeaza sa stabilim cauza decesului in urma necropsiei", a precizat dr. Savu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii