Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadavre cu identitate necunoscuta

Pe riul Siret, in zona localitatii Cotu-Lung, in apropiere de statia SNIF, intr-o zona greu accesibila, a fost gasit, in urma cu doua zile, cadavrul unui barbat. Dupa recuperarea cadavrului, cu ajutorul unei echipe din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, s-a stabilit ca victima avea inaltimea de 1,60 metri, era imbracata cu camasa in carouri, cu nuante de maroniu, cu buzunare pe piept si pantaloni scurti de culoare albastra, cu doua dungi deschise la culoare in partea de jos.
Corpul neinsufletit nu prezenta urme vizibile de violenta. In prezent, cadavrul se afla la morga Serviciului de Medicina Legala. "S-a apreciat ca virsta barbatului este de aproximativ 35-45 de ani si ca acesta este decedat de 2-4 zile fata de data gasirii. Pentru identificare, poate fi mentionata dantura deosebit de deficitara, cu carii profunde si destructive, interesind dintii din fata-sus", a precizat medicul legist Aurelian Savu.
Potrivit aceleiasi surse, la SML, se mai afla si cadavrul unei femei, descoperit in data de 8 iulie. Victima era de talie medie, corpolenta, in virsta de aproximativ 50-60 de ani. Cadavrul a fost gasit pe canalul Veriga, din zona inundabila a Insulei Mari a Brailei. Era imbracata cu bluza cu mineca lunga, de culoare albastra, cu motiv floral, vesta albastra cu motiv floral si fusta cu flori mari, de culoare rosie, prinsa la briu cu un snur textil. "Cadavrul putea sa ajunga in acel loc adus de inundatii, insa, mai cu probabilitate, a ajuns in apa chiar in acel loc. Intrucit cauza certa a mortii nu a putut fi stabilita la autopsie, se fac in continuare investigatii suplimentare de laborator". Potrivit medicului legist, s-a apreciat ca moartea femeii in cauza dateaza de minimum 6 luni, insa, dat fiind particularitatile mediului acvatic in care a fost gasita, moartea poate sa fi survenit chiar in urma cu 12 luni.
De precizat si ca la data de 24 martie a.c., pe Aleea Mecanizatorilor din municipiul Braila, a fost gasit cadavrul unui barbat care se pare a fi Anghel Gheorghe, din Braila, in virsta de 58 ani, fost marinar, poreclit "Gica Caras". Cine poate oferi relatii despre acesta, semne particulare, inclusiv tatuaje, este rugat sa contacteze organele in drept.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii