Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ca ne place, ca nu ne place, trebuie felicitat!"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca selectionerul Victor Piturca merita felicitat pentru faptul ca a calificat nationala Romaniei la turneul final al Campionatului European, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Victor Piturca este cel mai bun antrenor din Romania. Este cel mai bun daca a calificat nationala. E maxim ce poti sa faci in profesia ta. In opt ani nimeni nu a reusit sa califice nationala. Poti cistiga un meci cu noroc, dar nu poti obtine doua calificari cu noroc. Ca ne place, ca nu ne place asta e, trebuie felicitat! A calificat echipa nationala si are un merit foarte mare", a spus Andone.
Tehnicianul formatiei ardelene considera ca echipa nationala are sanse de calificare in semifinalele turneului final al Campionatului European, ce se va desfasura anul viitor in Elvetia si Austria. "Generatia lui Mutu, Chivu si Lobont poate sa treaca de grupe la Euro, indiferent de adversar. Am vazut Anglia si Italia de curind si nu joaca mai bine decit noi. La nationala exista potential si entuziasm, iar entuziasmul ne poate scoate din grupe. Nu stiu daca vom face figura Greciei de la Campionatul European din 2004, dar daca iesim din grupe, ne putem gindi la semifinale sau finala", a adaugat Andone.
Ioan Andone a mentionat ca nu i se pare nerealista oferta pe care presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca i-a facut-o lui Piturca, privind preluarea bancii tehnice a gruparii "alb-rosii". "Oferta de un milion de euro de la Dinamo nu mi se pare nerealista pentru Piturca. sint sigur ca are si alte oferte de un milion de euro", a completat Andone.
Reprezentativa de fotbal a Romaniei s-a calificat, miercuri, la turneul final al Campionatului European din 2008, la opt ani de la ultima performanta similara.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii