Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălina Varvaruc, locul al doilea la Cupa Europeană de sambo 2019

• în finală, sportiva de la CSM Brăila a fost învinsă de o rusoaică

 

Reprezentanta secţiei de sambo a Clubului Sportiv Municipal Brăila, Cătălina Varvaruc, s-a clasat pe locul al doilea la Cupa Europeană de sambo, competiţie rezervată seniorilor care a avut loc în Cehia.

Brăileanca s-a luptat în finala categoriei de greutate 60 kg cu o rusoaică şi a fost învinsă de aceasta. Diferenţa de experienţă şi-a spus cuvântul în această finală însă şi sportiva pregătită la club de Carmen Constantin a avut multe de învăţat de la această competiţie.

“A luptat în finală cu o rusoaică şi a pierdut dar în primele 2 minute i-a dat o replică bună adversarei sale. Este prima distincţie internaţională pentru Varvaruc şi să sperăm că este doar începutul unor performanţe în sambo”, ne-a declarat antrenorea Carmen Constantin.

Cătălina Varvaruc a participat, luni, la un ultim antrenament cu lotul naţional de sambo seniori la Buftea şi revenit la Brăila. Pentru sportiva de la CSM Brăila este un an dificil pentru că este în clasa a XII-a şi la finalul ei va susţine examenul de bacalaureat.

Vă reamintim că sportiva legitimată la CSM Brăila,  Cătălina Varvaruc, se află de pe 12 august într-un cantonament de pregătire la Buftea cu lotul naţional de sambo al României. Iar între 19 şi 21 august lotul de sambo al ţării noastre a efectuat o pregătire comună la Khotovo, cu lotul naţional al Rusiei. Cantonament de pregătire în vederea prticipării la Campionatele Mondiale care vor avea loc, între 11 şi 13 octombrie 2019, în Uzbekistan.
Categorie articol: 

Comentarii