Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălin Stancu, de la USR Brăila, militează pentru protejarea gărgăriţelor cu buline roz

Mă gândesc că e destul de greu să fii Cătălin Stancu, în aceste zile. Vedeţi voi, Stancu, care se preface că este politician, trebuie să ne convingă pe noi, cetăţenii cu drept de vot, că nu stă degeaba, că are rol în piesă, cum se zice, chit că el e în opoziţie (USR). Stancu trebuie să dea impresia că lucrează, că se implică în problemele comunităţii, că îi pasă. Asta dacă, evident, îşi doreşte să adune mai multe procente la alegerile locale din 2020, faţă de cât a strâns la scrutinul din 2016.

Problema este că Stancu duce lipsă de idei. Adică, omu’ ar vrea să fie util comunităţii, să semnaleze ce anume merge prost în oraş, însă nu reuşeşte să se intersecteze cu temele de interes general. De exemplu, treaba cu separatoarele de mers, din Vărsătura. O fi un subiect delicat, nu zic nu, dar haideţi să fim serioşi, eu aş trece acest subiect undeva în coada listei. Adică, aş încerca să pun alte subiecte pe tapet (care ţin de specificul local, al Brăilei), după care, dacă nu aş mai avea ce să reclam, mi-aş îndrepta atenţia şi către separatoarele de la Vărsătura.

În ritmul ăsta, nu e exclus să îl auzim pe Cătălin Stancu că va scrie un manifest pentru protejarea gărgăriţelor cu buline roz. Sau că va milita pentru înmulţirea greierilor matinali, căci au şi ei rolul lor în biosistem.

Este fix treaba d-lui Cătălin Stancu ce teme de interes public abordează şi în ce fel se raportează la subiectele care interesează comunitatea. Nu o să stau eu acum să îi trasez o listă de priorităţi, că să facă aia sau să discute despre aialaltă. Pot însă să îi transmit că dacă va continua să iasă pe interval cu subiecte însăilate de prin ziare şi reviste, o să aibă succes ca politician tot atât cât are o gazetă de perete. (Gazela de Perete)
Categorie articol: 

Comentarii