Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălin Moroşanu revine în ring

Luptătorul român Cătălin Moroşanu va disputa meciul galei Superkombat World Grand Prix IV, în faţa grecului Giannis "Hercule" Stoforidis, sâmbătă 2 august, în Sala Sporturilor din Constanţa.
În total, şapte români sunt anunţaţi în programul galei transmise în direct la nivel internaţional în 90 de ţări.
Prezentă zilele acestea în România, actriţa americană Erika Eleniak, vedeta din celebrul serial Baywatch, a ajuns pe malul mării, acolo unde s-a ocupat şi de promovarea meciului vedetă dintre Moroşanu şi Stoforidis.

„Moartea din Carpaţi", perfect pentru Hollywood

De altfel, după ce a vizionat mai multe clipuri cu "Moartea din Carpaţi", actriţa americană îl consideră pe Moroşanu ideal pentru Hollywood.
"Este un adevărat personaj, se poate adapta oricărei situaţii, asta înseamnă să fii un bun interpret. Am făcut şi eu 6 luni de box intensiv alături de antrenori cunoscuţi, dar Moroşanu este absolut senzaţional în ring. Are un stil inconfundabil. Am văzut că sunt mai multe nume de film în gală. Hercule, Dracul, Fiul lui Dracula, Monstrul. Cu siguranţă o voi urmări din America", a afirmat starul de la Hollywood, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.
Sebastian Fiul lui Dracula Ciobanu are o revanşă de luat în faţa fanilor şi promite că îl va învinge prin KO pe germano-rusul Nikolaj Falin, câştigătorul turneului de box Biggers Better Germania. Spaniolul Moises Baute se întoarce la Constanţa după ce luna trecută a reuşit să câştige piramida mondială, învingându-şi ambii adversari prin KO. Acum, celui poreclit Monstrul i se va opune Vlad "Dracul" Grigore, românul anunţând că îl va răzbuna pe Cristian Ristea, una dintre victimele spaniolului. "Nu îmi este teamă de el! Cu siguranţă, nu i se va mai spune Monstrul după acest meci. Îl voi demola!", a spus Vlad "Dracul", bodyguardul personal al Erikăi Eleniak pe perioada sejurului de la Bucureşti.
Doi români au şansa de a se califica în etapele finale ale sezonului Superkombat din acest an, Cristian Milea urmând să-l înfrunte pe turcul Cenik Cankurtaranoglu, iar Amansio Paraschiv va da piept cu spaniolul Jonay Risco. De asemenea, cel mai bine cotat sportiv din Constanţa, Alex Filip, îşi va face debutul în promoţia condusă de Eduard Irimia.
Biletele pentru evenimentul organizat în parteneriat cu Asociaţia Litoral Delta Dunării costă 30 de lei şi se găsesc începând de luni în toate magazinele Orange, Germanos, Domo şi Vodafone din toată ţara, dar şi la Sala Sporturilor.

Programul galei

Programată să înceapă de la ora 21,00, gala Superkombat va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport.
Superkombat WGP IV Constanţa, programul galei:
Super-fight - Categoria mijlocie (-77 kg): Alex Filip (România) - adversar ce va fi anunţat ulterior
Super-fight - Categoria mijlocie (-71 kg): Alexandru Popescu (România) - Claudiu Bădoi (România)
Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg): Jonay Risco (Spania) - Amansio Paraschiv (România)
Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg): Cristian Milea (România) - Cenik Cankurtaranoglu (Turcia)
Super-fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg): Moises Baute (Spania) - Vlad "Dracul" Grigore (România)
Super-fight - Categoria Super cruiserweight (-95 kg): Sebastian Ciobanu (România) - Nikolaj Falin (Germania)
Super-fight - Categoria (^96 kg): Giannis Stoforidis (Grecia) - Cătălin Moroşanu (România)

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii