Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălin Boboc, propus secretar de stat la Ministerul Muncii

* președintele interimar al PNL Brăila, fostul senator Cătălin Boboc, ar putea deveni în curând secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii * acesta a primit, recent, un vot de încredere din partea colegilor, însă propunerea trebuie validată și la Centru, dar mai ales acceptată de premier

 

Liberalul Cătălin Boboc ar putea deveni secretar de stat în cadrul Guvernului Florin Cîțu. Președintele interimar al PNL Brăila a fost votat, recent, de către colegii din Biroul Politic Județean (BPJ) ca propunere pentru funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii. Chiar și așa, lucrurile încă nu sunt sigure, deoarece procedura din cadrul PNL este una mai complicată. Urmează o analiză a unei comisii, după care un vot în Biroul Politic Național (BPN) al partidului și într-un final acceptul premierului.

”Da. Este adevărat. Am primit un vot de încredere din partea colegilor mei. Dar urmează o decizie în BPN. Totuși, este o funcție de demnitate publică, la nivel național, la nivel de Guvern. Partidul își asumă, astfel, că analizează toate aceste propuneri venite din teritoriu. Dacă propunerea va fi acceptată, sigur, putem discuta concret despre ceea ce înseamnă acest mandat. Deocamdată este doar o propunere și nu aș vrea să mă lansez în discuții mai mari pe tema aceasta”, a declarat Boboc.

Se pare că în urma rezultatului prost pe care l-a obținut la alegerile de anul trecut, filiala PNL Brăila nu a avut dreptul la prea multe posturi la Centru, astfel că propunerea care îl vizează pe Cătălin Boboc este singura care a plecat spre analiză la București, din partea organizației județene a liberalilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii