Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Căruță izbită de un șofer băut la Movila Miresii

* un șofer de 42 de ani conducea autoturismul ”Opel” pe DN 22, între Movila Miresii și Comăneasca, însă nu a păstrat distanța față de o căruță aflată în fața sa * căruța izbită în plin s-a rupt, iar calul a fugit cu partea din față, însă, din fericire, căruțașul a scăpat teafăr * șoferul vinovat avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,63 mg/l, iar căruțașul era și el băut, având o alcoolemie de 0,43 mg/l

 

 

Un accident care ar fi putut avea consecințe grave s-a produs între localitățile Movila Miresii și Comăneasca, o căruță fiind izbită în plin de un șofer băut. Din fericire, deși căruța s-a rupt și calul a luat-o la fugă, bărbatul care o conducea a scăpat teafăr.

Potrivit polițiștilor, astăzi, în jurul orei 12.30, un șofer de 42 de ani din Brăila conducea un autoturism ”Opel” pe DN 22 (Râmnicu Sărat - Brăila). Ajuns între localitățile Movila Miresii și Comăneasca, conducătorul auto nu a păstrat distanța față de un atelaj hipo care circula în fața sa și l-a lovit. În urma impactului, căruțașul de 64 de ani din Comăneasca a scăpat fără leziuni, astfel cauza a fost înregistrată ca și tamponare.

Totuși, atelajul hipo s-a rupt în bucăți, iar calul a luat-o la fugă cu partea din față, fiind oprit de un localnic la scurt timp. La fața locului, șoferul spunea că, de fapt, căruțașul ar fi ieșit de pe un drum lateral în fața autoturismului. Căruțașul a spus că el mergea pe partea carosabilă, ceea ce s-a confirmat în urma cercetărilor efectuate de polițiști.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest. S-a stabilit că șoferul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,63 mg/l, el fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Căruțașul avea și el o alcoolemie de 0,43 mg/l.
Categorie articol: 

Comentarii