Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Căruţaş accidentat mortal la Viziru

* căruţa în care se aflau trei persoane circula pe DJ 21 A, însă în apropiere de intrarea în localitatea Viziru a fost lovită din spate de o autoutilitară condusă de un cetăţean turc * şoferul nu ar fi observat atelajul hipo, care, din primele date, se pare că nu era semnalizat * căruţaşul de 41 de ani a decedat, în timp ce o femeie şi băiatul ei de 25 de ani aflaţi pe baloţii de ciocani din căruţă au ajuns la spital în stare gravă

 

Tragedie rutieră în zona localităţii Viziru. Un căruţaş a murit, iar alte două persoane, mamă şi fiu, sunt în stare gravă la spital.

După cum au stabilit poliţiştii, în jurul orei 17.45, un şofer de 47 de ani, cetăţean turc, conducea o autoutilitară Renault pe DJ 211 A, dinspre Bordei Verde către Viziru. În apropiere de intrarea în localitatea Viziru, conducătorul auto a observat în ultimul moment o căruţă care circula în faţa sa, el fiind orbit şi de farurile unui TIR care venea de pe contrasens, după cum a spus acesta.  Din primele date, se pare că atelajul hipo în care se aflau trei persoane nu ar fi fost semnalizat, însă poliţiştii continuă cercetările. Şoferul autoutilitarei a izbit din spate  căruţa care circula în acelaşi sens de mers şi a proiectat-o în afara părţii carosabile. Cele trei persoane care stăteau pe baloţii de ciocani au fost aruncate pe şosea. Din păcate, căruţaşul de 41 de ani nu a mai scăpat viu. A rezultat rănirea gravă a femeii de 52 de ani care era în căruţă şi a fiului său de 25 de ani. Toţi cei trei sunt din localitatea Viziru. Trupul neînsufleţit al bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cele două victime au ajuns la spital şi medicii luptă pentru a-i ţine în viaţă. Şoferul autoutilitarei, turcul care avea afaceri în ţara noastră, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. În urma impactului, ciocanii s-au împrăştiat pe şosea, iar traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii