Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Căruţă izbită de o maşină şi doi minori băgaţi în spital

• accidentul s-a produs vineri seara, pe un drum judeţean, din cauza unui şofer care nu a păstrat distanţa faţă de atelajul hipo, în timp ce îl depăşea  •

 

Doi tineri care circulau cu o căruţă s-au trezit loviţi de o maşină şi au ajuns la spital. Accidentul s-a produs în ziua de 15 septembrie, în jurul orelor 19.00, lucrătorii Poliţiei oraşului Ianca fiind sesizaţi cu privire la evenimentul rutier de pe DJ 202 A . La faţa locului s-a constatat faptul că doi minori în vârstă de 13, respectiv 14 ani se deplasau cu un atelaj hipo pe drumul judeţean, moment în care au fost acroşaţi de un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Racoviţa. Acesta circula în aceeaşi direcţie dar nu a unei păstrat distanţa laterală suficientă, la manevra de depăşire.

În urma evenimentului cele două persoane din căruţă au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la UPU Brăila. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii