Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cărţi pentru toate buzunarele de la editura "Tritonic"

În perioada 8 - 14 octombrie, editura Tritonic va organiza la Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" o expoziţie de carte cu vânzare. Brăilenii vor putea cumpăra cărţi cu reduceri consistente. Pentru volumele mai vechi de un an reducerile vor fi de 50%, iar pentru titlurile noi reducerile vor fi între 20 şi 30%. De asemenea, vor putea fi achiziţionate cărţi la preţuri extrem de mici, de la 3 până la 10 lei.
În ziua de marţi, 13 octombrie, de la ora 17.00, va fi organizată şi lansarea cărţii "Regina elfă" de Oana Stoica Mujea, după care vor fi prezentate publicului cărţi ale autorilor Marian Coman, Andrei Suciu şi Bogdan Hrib.
"Regina elfă" din colecţia "Tritonic Junior", este a treia carte din seria fantasy "Războiul reginelor" şi are ca personaj principal regina elfă Yassuna. Editorul povesteşte că aceasta îşi continuă aventura şi lupta cu forţele malefice, dar mai ales duce un proces de adâncire în propria fiinţă, identificându-se într-o formă alegorică cu Moartea. "Yassuna îşi înfruntă propriile temeri, se confruntă cu propriile stihii, pentru a putea renaşte şi a deveni regină peste toţi elfii. Trecerea prin moarte pare o condiţie, ca un bildungsroman, ca să ocupe locul de drept în faţa supuşilor dar şi a celorlalte neamuri. Ireversibilitatea timpului este o altă temă atinsă de scriitoare, jucându-se cu noţiunile de trecut, prezent, planuri suprapuse", se precizează pe site-ul editurii.
Cu aceeaşi ocazie va fi prezentat şi romanul de dragoste al lui Adrian Suciu, "Sex cu femei". Cititorul va intra într-o suită de aventuri amoroase prezente şi trecute, acestea din urmă fiind rememorate prin scrisori şi jurnale. Vor mai fi prezentate şi primele două volume ale Oanei Stoica Mujea, din seria "Războiul reginelor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii