Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Căpitanul" Gabriel Bosoi a tranşat victoria în favoarea gazdelor

Primele două acţiuni periculoase ale partidei au aparţinut elevilor lui Viorel Ion, însă arbitrul nu a văzut henţul făcut la marginea careului de Floricel, astfel că Pălimaru (min. 4) nu a putut continua o acţiune promiţătoare a brăilenilor, iar un minut mai târziu, mingea şutată din lovitură liberă de Necoară a fost deviată in extremis, în corner, de portarul echipei vizitatoare.
Contrar cursului jocului, în minutul 8, la prima acţiune a oaspeţilor în jumătatea brăileană, Callatis a beneficiat de un corner, Bolat a centrat, iar Crăciun a reluat mingea, cu capul, în plasa porţii lui Leu.
Jucătorii lui "Magiun" nu au avut timp să se bucure de această realizare a lor pentru că în minutul următor Pălimaru i-a pasat lui Moise şi acesta a restabilit egalitatea, 1-1. Atacurile în valuri la poarta Callatisului au continuat şi după numai patru minute, CF Brăila a trecut în avantaj, Ndigwe a primit mingea în careul advers şi de la 12 metri a trimis-o în vinclul porţii lui Dragne.
Brăilenii au continuat să atace, însă Callatis a fost echipa care punctat din nou, tot după o fază fixă, Bolat a centrat de la colţul terenului, mingea a ajuns la Cojenel care a şutat la colţul lung şi a restabilit egalitatea, 2-2.
Trei minute mai târziu, Pălimaru a fost faultat în careul oaspeţilor însă arbitrul de centru, Adrian Ilieş a dictat doar corner pentru brăileni.

Pungă a revitalizat atacul brăilenilor

În repriza a doua s-a jucat mult mai pragmatic de ambele părţi, astfel că jocul a scăzut în spectaculozitate.
Oaspeţii au irosit o imensă ocazie de a înscrie prin Crăciun (min. 47) după care ambele formaţii au căutat să dea lovitura decisivă pe contraatac. Şi pentru că s-a trecut peste faza de construcţie şi s-a apelat la mingi aruncate spre vârfuri, acţiunile de poartă au fost rare şi nesemnificative.
Cum timpul curgea în favoarea oaspeţilor, Viorel Ion a făcut câteva modificări în tabăra gazdelor şi brăilenii au devenit mult mai periculoşi în atac, astfel că golul plutea în aer.
Dacă în minutul 74 Pânzaru a trimis mingea, cu capul, în plasa laterală după o acţiune care a prins descoperită defensiva echipei din Mangalia, trei minute mai târziu, după un corner executat de Pungă, Gabriel Bosoi, după un plonjon spectaculos, a marcat golul victoriei formaţiei gazdă, mingea lovind şi bara înainte de a poposi în plasa porţii lui Dragne.
CF Brăila a obţinut o victorie meritată şi a urcat pe locul al 6-lea în clasament.

CF Brăila: Leu - Bosoi, Ivan, Călin, Necoară (min. 65: Pungă) - Voicu (min. 58: Pânzaru), Otvos, Ndigwe, G. Ion - Moise, Pălimaru (min. 74: Henry).
Categorie articol: 

Comentarii