Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Căluţul de fildeş" a ajuns la a IV-a ediţie

Concursul este organizat de Orizont 64 şi este sponsorizat în totalitate de către deputatul Mihai Tudose, candidat maestru în şah şi membru de onoare al clubului organizator.
Premiile de anul acesta totalizează 3.550 lei noi. Turneul se va disputa pe durata a şapte runde, în sistem elveţian, şi va fi omologat la federaţia Română de Şah.
În cele trei ediţii desfăşurate până acum s-au acordat 14 norme de categoria I, ceea ce vorbeşte de la sine de forţa concursurilor, majoritatea premianţilor de la Brăila ajungând ulterior campioni sau vicecampioni naţionali.
În afară de premiile în bani, toţi participanţii vor primi tricouri cu sigla competiţiei, plicuri filatelice, diplome, dulciuri şi sucuri, toate acestea fiind oferite de sponsorul şi fondatorul turneului, deputatul Mihai Tudose. Arbitrul turneului este Mircea Camburi.
"Aceasta cred că va fi cea mai spectaculoasă ediţie, ţinând cont de numele celor care, deja, au confirmat participarea. Ca de obicei, vin sportivi cu Elo, medaliaţi la campionatul Naţional, va fi un concurs puternic", a declarat Ionel Balcan, vicepreşedintele clubului Orizont 64.
Alte informaţii privind această competiţie se pot obţine la numărul de telefon 0721/89.40.24.
Categorie articol: 

Comentarii