Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Cățelul a fost eutanasiat, la recomandarea mai multor medici veterinari. Cățel lovit de o mașină, luat de câțiva iubitori de animale care-i caută stăpânul. Îl cunoașteți?

* animalul a fost dus la un medic veterinar din Brăila, apoi la o clinică veterinară din București * una dintre variantele medicilor ar fi eutanasierea, însă cei care au găsit cățelul lovit și abandonat nu vor să-și asume așa ceva, fapt pentru care au început să-i caute stăpânul

 

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ  În urmă cu puțin timp, Alin Pălăceanu ne-a comunicat că patrupedul a fost eutanasiat, după ce „n” medici veterinari din mai multe județe ale țării i-au recomandat să facă acest lucru. Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet că nu a putut face mai mult pentru bietul animal aflat în suferință, Alin și doi ceilalți iubitori de animale care i se alăturaseră în operațiunea „căutarea stăpânului” l-au îngropat pe patruped. „Regret că n-am putut face mai mult! Am sunat pe la mai toate clinicile din țară, dar toți medicii ne-au spus că mai tare îl chinuim, pentru că are coloana ruptă, iar eutanasierea e cea mai bună variantă pentru el. L-am îngropat...”, ne-a spus bărbatul.

În ciuda mediatizării cazului, stăpânul câinelui a fost de negăsit.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Câțiva iubitori de animale fac apel la brăileni pentru a identifica stăpânul unui câine lovit de o mașină și lăsat în agonie, pe marginea drumului. Patrupedul are microcip, însă nu este înregistrat în baza de date, astfel că medicilor veterinari le este imposibil să afle numele stăpânului.

Alin Pălăceanu este cel care a găsit animalul, suferind pe marginea drumului, după ce a fost lovit de un autoturism, în Ciocârlia. O altă iubitoare de necuvântătoare i s-a alăturat, iar împreună au mers la cabinetului medicului veterinar Marian Căpățână. Aici i-au fost făcute analize cățelului, însă rezultatele au arătat că o variantă de salvare ar fi tocmai la București, la o clinică veterinară. Zis și făcut, așa că cei doi brăileni s-au urcat în mașină și au plecat spre Capitală. La clinica bucureșteană, au urmat alte investigații și nu i s-au dat șanse mari să supraviețuiască, deoarece are coloana vertebrală ruptă, iar picioarele din spate nu le poate mișca. Una dintre variantele vehiculate de medici este eutanasierea, însă persoanele care au găsit câinele nu vor să-și asume așa ceva. „Nu vreau să vină apoi proprietarul și să mă acuze că i-am omorât cățelul. Eu cred totuși că animalul are șanse, dacă este îngrijit, lucru pe care nu-l pot face. Dacă este vreun ONG doritor să facă acest lucru, așteptăm să ne contacteze. Dar poate între timp îi găsim stăpânul”, ne-a declarat Alin Pălăceanu.

Dacă recunoașteți cățelul și îl cunoașteți pe stăpân, îl puteți contacta pe Alin Pălăceanu la numărul de telefon 0755.344.861.
Categorie articol: 

Comentarii