Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cât de scârţar este Caruz!

Caruz este disperat să pună mâna pe bani, cu precădere pe bani nemunciţi. Dacă vrea bani nemunciţi, nu are decât să joace la Loto şi să aştepte mult şi bine ziua când va da lovitura. Însă lui Caruz nu îi place să joace la Loto, şi asta dintr-un motiv cât de poate de simplu: trebuie să dea bani pe bilet. Or, se ştie că Caruz face alergie atunci când vine vorba să dea, nu contează ce anume. De la un singur lucru nu se dă în lături Caruz să dea, şi mă refer acum la mirosul insuportabil ce vine de la fermele lui.

Ziceam de bani nemunciţi. E, Caruz chiar şi-a imaginat (şi probabil încă mai speră în sinea lui) că va pune mâna pe 42.000 de euro de la Piaţă, pe motiv că nu a fost lăsat să deschidă două magazine sau aşa ceva. Şi a calculat nen-tu Caruz profitul pe care l-a pierdut din cauza faptului că Piaţa i-ar fi interzis să comercializeze mărfuri în cele două spaţii comerciale invocate, iar când a tras linie şi a adunat i-a dat fix 42.000 de euro. La banii pe care Caruz se laudă că îi are, suma de 42 de mii de euro reprezintă probabil bacşiş la ospătari. Un mizilic, bani de ţigări, cum ar veni. Dar Caruz, nu şi nu! A deschis procese în instanţă, s-a judecat cu ăia de la Piaţă, i-a făcut şi plângere penală lu' Drăghinceasca (fosta directoare), poate-poate va reuşi să pună mâna pe cei 42.000 de euro. Iar într-un final (cel puţin după cum a decis Tribunalul Brăila, zilele trecute), Caruz n-a pus mâna pe nimic, m-aţi înţeles? Altfel spus, ca să păstrăm, totuşi, o minimă decenţă faţă de actul de justiţie înfăptuit, judecătorii au respins ca nefondată acţiunea formulată de Caruz, acordându-i acestuia despăgubiri în cuantum de zero lei şi zero bani.
Iată, aşadar, o veste bună, pe care mă grăbesc să v-o împărtăşesc şi pe această cale, căci este chiar reconfortant să auzi că personaje precum Caruz o mai iau din când în când peste nas, ofticându-se de ciudă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii