Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cât de mulţi bani se pot caştiga din videochat (p)

Reporter: Ce oferte are Lucky Studio pentru fetele care vor sa se angajeze la dvs.?
Manager Lucky Studio: Noi consideram ca suntem videochatul cu cel mai avantajos si mai variat sistem de plata din Iasi. Astfel, toate fetele primesc zilnic comisionul de 50% de pe toate site-urile, adica primesc intre 300 de lei si 800 de lei pe zi, din prima zi. Chiar daca o fata nu a mai fost angajata niciodata intr-un studio de videochat si este in perioada de proba sau training, primeste toti banii zilnic, la cursul oficial. Plata se face oricum doreste fiecare model: pe cardul bancar sau cash, adica in mana. Mai mult, toate impozitele (16% impozit pe profit, impozit pe salarii, sanatate, pensie etc.) sunt platite de catre Lucky Studio. In afara de acesti bani, fetele o multime de bonusuri.

Cat de mari sunt aceste bonusuri?
Ca sa va faceti o parere, suntem singurul studio de videochat din Iasi care ofera bonusuri saptamanale, in fiecare duminica, intre 300 lei si 3.000 lei. Pentru a afla bonusul obtinut de intr-o saptamana la Lucky Studio, orice model isi poate calcula comisionul zilnic de 50% castigat de luni pana duminica. Acest bonus va fi de 300 de lei, platiti duminica, pentru cine a castigat 2.000 de lei intr-o saptamana. Bonusul de 500 de lei este pentru cea care ai castigat 2.500 de lei intr-o saptamana. Bonusurile cresc treptat, pana la nivelul maxim de 3.000 de lei platiti duminica, daca un model a castigat 5.000 de lei intr-o saptamana.

 

Inseamna ca fiecare duminica e o zi speciala pentru colaboratoarele dvs.
Noua ne place sa spunem ca bonusurile fac duminicile mereu mai insorite la Lucky Studio. Iar colaboratoarele naostre primesc chiar mai mult decat atat. Pe langa aceste bonusuri saptamanale, avem in fiecare luna un concurs care consta in premierea fetelor care castiga cei mai multi bani din studio intr-o luna de zile. Astfel, premiul 1 inseamna 2.000 lei, premiul 2 e de 600 de lei , iar premiul 3 este 400 de lei, toti banii fiind platiti pe loc.

 

Sunt niste sume foarte mari. Oricare dintre fetele angajate la dvs. le poate castiga?
La Lucky Studio, vrem sa le oferim tuturor fetelor sansa de a castiga bani frumosi. Singurele conditii sunt ca fetele sa fie ambitioase si sa invete cat mai bine limba engleza. Daca un model poate sa vorbeasca usor cu un admirator si il poate intelege, atunci sansele la bonusuri mai mari cresc. De aceea, pe langa bonusurile in bani, le ajutam pe modelele noastre si cu lectii gratuite de engleza. Prin urmare, lucrurile sunt simple: daca ele castiga mult, ne merge si noua bine, iar toata lumea este multumita.
www.luckystudio.ro

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii