Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bute vrea să boxeze cu câştigătorul Super Six

"Mă voi concentra pentru meciul cu Glen Johnson, dar obiectivul meu este, evident, să îl înfrunt pe câştigătorul Super Six (n.r., în finala Super Six se întâlnesc, în octombrie, Andre Ward şi Carl Froch). Aş vrea să boxez cu toţi pugiliştii din acest turneu pentru a demonstra ceea ce doresc. Sunt pregătit pentru orice", a spus Bute.
Glen Johnson a declarat că îl respectă mult pe Bute, pe care îl cunoaşte de când i-a fost sparring-partner. "I-am fost sparring-partner şi îl cunosc puţin. Se pregătea pentru un meci cu Librado Andrade, iar eu pentru o confruntare cu Chad Dawson. Este un boxer bun. Va fi un meci bun, incitant. Aceasta este confruntarea pe care o merită fanii. Eu sunt cel mai bun boxer de pe lista potenţialilor adversari ai lui Bute", a afirmat Johnson.
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anunţat că îşi va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.
Jamaicanul Glen Johnson, 42 de ani, a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.
Categorie articol: 

Comentarii