Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bursa transferurilor în Liga a IV-a

• Viitorul Ianca, Voinţa Şuţeşti şi nou promovata FC Urleasca au fost cele mai active echipe la acest capitol • sezonul competiţional 2018-2019 începe în acest weekend

 

Sâmbătă, 25 august, începe a Liga a IV-a la fotbal, iar sezonul competiţional 2018-2019 se anunţă unul interesant, în care lupta pentru podium va fi acerbă. Cu atât mai mult dacă ţinem cont şi de transferurile făcute de majoritatea echipelor care activează în acest eşalon.

Iar cele mai active formaţii pe piaţa transferurilor au fost, până la jumătatea acestei săptămâni, Viitorul Ianca, Voinţa Şuţeşti şi nou promovata FC Urleasca.

Viitorul Ianca şi-a asigurat serviciile a trei foşti titulari ai Daciei Unirea, Cătălin Stănciulescu, Victor Olenic şi Marius Dima, l-au adus de la ACSC Cazasu pe Ionuţ Matei şi pe Alexandru Cireaşă, care a evoluat la Sportul Chiscani. De asemenea, portarul Denis Jalbă este acum definitiv jucătorul echipei din Ianca. Un rol important îl va avea Cosmin Necoară care va fi antrenor principal dar şi jucător.

Nou promovata FC Urleasca i-a transferat pe Tudorel Turiac, Gigel Costache, Valentin Dumitrana, Liviu Boariu şi Florentin Milea de la Sportul Chiscani, Ionuţ Vrânceanu şi Ionuţ Văsii, de la Dacia Unirea, pe Valentin Ion, de la Viitorul Însurăţei, şi pe Paul Olmazu, de la Victoria Traian.

Voinţa Şuţeşti a adus cinci jucători de la Voinţa Plopu şi anume, Silviu Neacşu, Marius Măgăriţă, Dumitru Crangă, Marius Călin, Georgian Călin, dar şi pe Ştefan Veber şi Marius Neagu, de la Victoria Traian, precum şi pe Ştefan Vasilache de la CS Făurei. Însă, în curs de definitivare sunt alte patru transferuri importante, cele ale jucătorilor Alexandru Cotigă, Ionuţ Huţu, Alexandru Zărnescu şi Valentin Tureac.

Până marţi Pandurii Tudor Vladimirescu a transferat doi jucători, Vanghele Puznava şi Ionuţ Saghin de la Siretul Vădeni şi tot cu doi jucători s-a întărit şi ACSC Cazasu, Ionuţ Baicu, de la Gloria Movila Miresii, şi Sorin Techiu, de la Sportul Chiscani. Formaţia din Cazasu urmează să-l transfere până vineri şi pe Vlad Omer, fostul jucător al Sportului Chiscani.
Categorie articol: 

Comentarii