Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bursa locurilor de muncă la Brăila, Făurei şi Însurăţei

• evenimentul va avea loc pe 7 aprilie

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila organizează, vineri, 7 aprilie, “Bursa generală a locurilor de muncă“, eveniment la care sunt asteptaţi să participe angajatori cu joburi vacante şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Această acţiune va fi organizată în:  municipiul Brăila, la Sala Polivalentă “Danubius”; oraşul Făurei, la Casa de Cultură a oraşului Făurei şi în oraşul Însurăţei, la Sala de Şedinţe a Primăriei Însurăţei.

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune vor comunica, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la „Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 31 martie 2017.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare, persoanele interesate se vor adresa AJOFM Brăila, cu sediul în B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605, sau la tel./fax 0239/611.386, e-mail: ajofm@br.anofm.ro.

Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei, cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii, nr. 36, tel./fax 0239/661.749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei, cu sediul în oraşul Însurăţei, Şos. Brăilei, nr. 18, tel./fax 0239/660.574.
Categorie articol: 

Comentarii