Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bunea Stancu, un traficant de 2 bani

Aveam o părere mai bună despre fostul baron Gheorghe Bunea Stancu. La un moment dat, pe vremea când el era miezul miezului în Brăila, despre Bunea Stancu se spunea că ar fi în stare să schimbe şi cursul Dunării, asta dacă bătrânul fluviu ar face imprudenţa să îl supere cu ceva.

Iată însă că Bunea Stancu nu a fost nici pe departe acel combinator de elită, ci un banal hapsân care s-a dedulcit la banul public.

De pildă, dacă era vreo mare piesă, Bunea Stancu ar fi fost dovedit drept un mare traficant de influenţă (care, ca orice traficant din orice domeniu, lua influenţa de la unii şi o distribuia mai departe contra unui comision gras) lua şi el măcar 10 ani de puşcărie.

Ei bine, în dosarul de trafic de influenţă în care a fost inculpat de miliardarul Ioan Niculae, de la InterAgro, brăileanul Bunea Stancu a primit achitare (sentinţa nu este definitivă). Ce înseamnă asta? Păi, înseamnă că judecătorii nu au considerat că ceea ce a făcut Bunea Stancu a fost trafic de influenţă, de unde noi tragem concluzia că fostul preşedinte al CJ Brăila a fost un traficant de 2 bani, adică unul neînsemnat.

Mâine-poimâine, o să aflăm că Bunea Stancu nu s-a priceput nici la înjurături, aşa cum susţineau unii prin anii de glorie ai baronului de tristş amintire, şi că, de fapt, toate acele invective pe care el le arunca asupra cetăţenilor (inclusiv din presă) nu erau compoziţia lui, ci erau copiate de pe Google sau de pe Hi5. (Bulea STANCU)
Categorie articol: 

Comentarii