Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bunea Stancu a fost deghizat la întâlnirea cu Ponta

Adică, mă rog, Stancu poate să meargă să îl vadă pe Florin Salam, însă ar putea ajunge imediat după gratii pentru că a încălcat condiţiile impuse de instanţă. Dar până la Florin Salam, joi a venit la Brăila alt manelist cunoscut în România, este vorba despre Victor Ponta.
Şi, conform unor informaţii pe care le-am verificat din cinci surse, Gheorghe Bunea Stancu a fost la întâlnirea cu Ponta de la PSD. Evident, pentru a nu-şi pune libertatea în primejdie, Bunea Stancu a fost deghizat la găseală. De ce anume a riscat Bunea Stancu să meargă să îl vadă pe Ponta? Răspunsul nu poate fi dat decât printr-o întrebare: de câte ori pe an vine, bre, Ponta la Brăila? Cam de 0,5 ori, adică un an da, unul nu. Şi-atunci, ziceţi şi voi, cum putea Bunea Stancu să rateze întâlnirea cu Ponta, mai ales că data viitoare, adică la următoarea vizită electorală, el s-ar putea să nu mai fie în libertate.
Şi în ce anume credeţi că s-a deghizat Bunea Stancu? Nu, nu în prost, terminaţi cu invectivele acolo, în spatele clasei! Oameni buni, Bunea Stancu s-a deghizat într-un bătrânel pricăjit „care vrea să ajungă neapărat la domnul Ponta pentru a-i înmâna un memoriu". Forţele de ordine, alde men in black de la SPP, l-au scanat pe „bătrânelul" nevoiaş (aşa cum cere procedura), după care i-au permis să se apropie de Victor Ponta. Dacă l-aţi fi văzut pe Bunea Stancu cum mergea către Ponta, aţi fi jurat că chiar e un pensionar avariat, rablagit, care abia îşi mai duce zilele. La naiba, cred că Bunea Stancu a luat cursuri intensive de actorie în cele două luni de arest la domiciliu. Şi când s-a apropiat de Ponta, bătrânelul s-a ridicat puţin pe vârfuri pentru a ajunge la urechea preşedintelui PSD, să îi şoptească ceva. Desigur, Ponta se aştepta să audă o urare din genul celor pe care le primea Ion Iliescu în vremurile lui de glorie, şi anume: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, domnule preşedinte. Să trăiţi 100 de ani.Ţineţi-o tot aşa". De asta şi afişase Victor Ponta un surâs în colţul gurii, preventiv, crezând că o să urmeze o urare de bine. Numai că „bătrânelul" l-a lăsat mască pe Ponta, spunându-i şoptit la ureche: „Am vorbit serios atunci când am zis că o să îi trag pe toţi după mine".
Cei din SPP, care au auzit spusele „bătrânului" au vrut să sară imediat să îl imobilizeze, pentru că li s-a părut suspect şi ameninţător „mesajul" în sine. Însă Ponta le-a făcut imediat semn „gărzilor" să stea în banca lor pentru că „totul e sub control". Asta însemnă că Ponta s-a prins că tocmai a avut de a face cu Bunea Stancu, dar că a fost conştient că nu a sosit încă momentul în care fostul preşedinte al CJ Brăila va începe să îi tragă pe mulţi după el.

 
Categorie articol: 

Comentarii