Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bulibasa arestat pentru tentativa de omor

La propunerea Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, ieri, magistratii judecatori au emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, pe numele lui Neculai I., 63 de ani, din Bacau, caracterizat de catre anchetatori drept un "bulibasa al tiganilor din mai multe judete". Agresorul este cercetat in continuare, in stare de arest preventiv, pentru tentativa la infractiunea de omor calificat.
Potrivit procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, originar din Braila, Neculai I. s-a mutat de mai multi ani in Bacau. Fiul lui, Dorel, care a trait in concubinaj cu Viorica R. B. din cartierul brailean Chercea, a decedat in urma cu 13 ani, de TBC. Din concubinajul celor doi au rezultat cinci copii. Anchetatorii spun ca, intrucit femeia traieste acum cu nepotul bulibasei, Octavian, acesta s-a decis sa vina la Braila, ca sa-i aplice o "corectie".
Astfel, in ziua de 1 iulie 2006, in jurul orei 15.00, Neculai, impreuna cu sotia lui, Cuisoara, au sosit in cartierul Chercea, la domiciliul fostei nurori. Profitind de faptul ca Octav nu era acasa, ei au tras-o pe Viorica de par, au tirit-o pina in fata portii si au luat-o la bataie. La un moment dat, agresorul a luat o bita de baseball din autoturismul "Opel" cu care venise si i-a aplicat victimei mai multe lovituri in cap. Viorica R. B. a fost transportata in stare grava la Spitalul Judetean Braila, apoi la Neurochirurgie Galati, unde a fost diagnosticata cu mai multe fracturi craniene. Medicii i-au dat, insa, putine sanse de supravietuire. Ea se afla in prezent internata la un spital din Bucuresti. Sursa citata mai sus ne-a declarat ca inculpatul nu recunoaste ca a lovit-o pe fosta nora. Neculai I. sustine ca a venit la Braila ca sa-si ia nepotii si ca unul dintre acestia, care este surdo-mut, a lovit-o pe Viorica in cap. Cercetarile continua.
Categorie articol: 

Comentarii