Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bulgarul Dimitar Petkov, a treia achiziţie a Daciei Unirea

• în această vară au mai semnat cu formaţia brăileană Marius Cocîrlă şi Răzvan Păvălache

 

În afară de antrenamentele zilnice, pregătitoare în vederea ediţiei de campionat 2020-2021, a Ligii a III-a, conducerea Daciei Unirea este preocupată şi de întărirea lotului. În acest sens, formaţia brăileană a reuşit să parafeze cel de-al treilea transfer din această vară. Este vorba despre bulgarul Dimitar Petkov, fundaş central care pe 24 august va împlini 33 de ani.

Petkov vine de la FK Atlantas, formaţie care activează în prima ligă a campionatului din Lituania, dar în cariera sa a mai evoluat la Slavia Sofia, CSKA Sofia, în perioada 2008-2010, Cherno More, Aris Limasol în 2013.

În această vară, Dacia Unirea i-a mai transferat pe Marius Cocîrlă, mijlocaş stânga care a venit tot de la FK Atlantas şi pe Răzvan Păvălache, fundaş sau mijlocaş stânga, născut în 2002, care în campionatul trecut a evoluat tot în Liga a III-a, la Viitorul Ianca.

Vă reamintim că la începutul acestei luni, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit ca noul sezon competiţional al Ligii a III-a să înceapă pe 29 august.
Categorie articol: 

Comentarii