Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Buga il sfatuieste pe Danut Coman sa plece de la Rapid

Atacantul Mugurel Buga a declarat, joi, inaintea plecarii in Elvetia, ca ar fi mai bine ca portarul Danut Coman sa accepte oferta de transfer din Spania avind in vedere virsta pe care o are.
"Daca intr-adevar are oferta de unde spune el, eu spun ca e mai bine sa plece. Are o virsta si el (n.r. - Coman are 28 de ani) si are ocazia sa joace la un alt nivel decit la noi in tara", a spus atacantul.
Mugurel Buga a plecat, joi, spre Crans Montana, unde se va alatura lotului echipei Rapid. El nu a putut merge, miercuri, in turneul de pregatire din Elvetia din cauza faptului ca si-a pierdut pasaportul. "Am rezolvat problema, am fost la Brasov si mi-am facut altul. Am pierdut pregatirea, dar sper sa reintru in normal si sa recuperez", a adaugat Buga.
Jucatorul, care a refuzat timp de citeva zile sa se prezinte la antrenamentele echipei solicitind marirea salariului, a mentionat ca nu a dorit sa se transfere la Steaua. "Sint foarte multumit ca am ramas la Rapid. Eu vroiam sa ramin, dar nu in conditiile care erau inainte. Nu este adevarat ca am vrut sa plec la Steaua. Cu Razvan Lucescu am vorbit, mi-a spus sa ma intorc la echipa pentru ca am o virsta si nu imi pot permite sa stau doi ani pe tusa. Acum totul este in regula si vreau sa indeplinim primul obiectiv care este cistigarea Supercupei. Sper sa intelegem cit mai bine jocul pe care vrea sa il impuna domnul Bergodi", a explicat Mugurel Buga.
Intrebat daca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, are pretentii mai mari de la el dupa ce i-a majorat salariul, Buga a raspuns: "Domnul Copos astepta de la mine mai mult chiar daca nu-mi marea salariul. Deci, oricum era, tot vroia mai mult. Dinsul isi doreste ca Rapid sa aiba performante cit mai mari. Are si el defectele lui, dar in rest nu pot sa spun altceva".
Stagiul de pregatire al echipei Rapid din Elvetia se va incheia pe 17 iulie. In aceasta perioada, echipa antrenata de Cristiano Bergodi va sustine si cinci jocuri de verificare, adversarele fiind FC Sion (7 iulie, ora 18.00, la Vionnaz), Lausanne (9 iulie, ora 19.00, Montreux), Bastia (11 iulie, ora 19.00, Annecy), FC Sochaux (14 iulie, ora 18.30, La Chaux-de-Fond) si FC Fribourg (16 iulie, ora 18.30, Fribourg). Este posibil insa ca meciul din 9 iulie sa fie disputat in compania unei alte formatii.
Categorie articol: 

Comentarii