Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bucuroşi de casă nouă

Ieri, 24 de familii tinere şi-au primit cheile de la apartamentele obţinute prin programul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL). Blocurile date în folosinţă sunt situate în Ansamblul Brăiliţa, au un aspect exterior plăcut, iar finisajele interioare par de calitate. Cei care, de ieri, se pot muta la casă nouă, beneficiază de apartamente cu două camere, dotate cu gresie, faianţă, parchet şi termopane. Încălzirea e asigurată de centrale termice montate pe fiecare scară. Chiria lunară pentru un astfel de apartament construit în regim ANL este de circa 70 lei.

Cheile noilor locuinţe le-au fost oferite tinerilor chiriaşi de către primarul Aurel Simionescu şi Liviu Marchis, directorul adjunct coordonator al ANL Bucureşti.

Cele 8 apartamente din blocul A10 şi şi 16 din A12, inagurate ieri, ridică la 104 numărul de apartamente ANL primite de brăileni pe parcursul acestui an. Este posibil ca până la sfârşitul anului, să fie finalizat, tot în Ansamblul Brăiliţa, blocul B2, cu 30 de garsoniere şi două apartamente cu 2 camere. Emilena Huiu, directorul Direcţiei Serviciilor Publice, ne-a declarat că, dacă nu se va reuşi în luna decembrie, blocul B2 va fi inaugurat cel târziu în luna ianuarie a anului viitor. În 2010, se vor mai construi 136 de apartamente în Ansamblul Brăiliţa, pentru care s-a ţinut deja licitaţie pentru stabilirea constructorului şi mai sunt preconizate 88 de apartamente în Lacu Dulce. Acestea din urmă n-au trecut, însă, de faza licitaţiei, iar finalizarea lor în 2010 rămâne sub semnul întrebării.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii