Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bucurestenii au predat lectia contraatacului

Oaspetii au creat prima actiune de poarta, dar cei care au deschis scorul au fost bucurestenii. In minutul 11, Radu a profitat de marcajul lejer al lui Bogdan, a avansat pina la marginea careului advers si a trimis un lob peste portarul Constandache iesit inoportun. Elevii lui Sandu Minciu au reusit sa se apropie in patru rinduri de careul advers insa pe rind Vicol (min. 29), Preda (min. 32), Bratosin (min. 37) si Balta (min. 39) nu au gasit cele mai bune solutii pentru a-l surprinde pe portarul bucurestean.
Cu patru minute inainte de finalul primei reprize, gazdele au reusit un contraatac rapid, mingea a ajuns la Badea care a marcat pentru 2-0.
Gazdele au evoluat la fel de pragmatic si in partea a doua a partidei si, pe contraatac au mai lovit decisiv de doua ori. Stancioiu a majorat la 3-0 scorul in minutul 60.
In faza imediat urmatoare Tanase a fost faultat la marginea suprafetei de pedeapsa bucurestene si Bratosin a marcat direct din lovitura libera.
Scorul final, 4-1 a fost stabilit de Muller, in minutul 70 al meciului.
Cu maximum de puncte dupa patru etape formatia bucuresteana se mentine pe locul al treilea in clasament in timp ce Viitorul Insuratei a coborit pe locul al 15-lea, primul din zona "nisipurilor miscatoare".

Viitorul: Constandache - Bogdan, Musat, Paraschiv, Matei - Preda (min. 76: Anghelina), Baicu, Bratosin, Balta (min. 70: Vioreanu) - Vicol (min. 60: Tanase), Berceanu
Categorie articol: 

Comentarii