Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bucureşteanul Marcel Bârsan arbitrează CF Brăila - Farul Constanţa

Înaintea partidei directe, cele două formaţii sunt despărţite de un singur punct, însă cu toate acestea, brăilenii cu 12 puncte sunt pe poziţia a 9-a în timp ce constănţenii, cu 13 puncte sunt pe locul al 4-lea.
Invincibilă pe teren propriu în acest tur de campionat, indiferent de numele adversarei, CF Brăila vizează al cincilea succes unul care ar echivala cu încă un salt substanţial în clasament.
În sezonul trecut ambele echipe au câştigat în deplasare. Pe 9 octombrie, în etapa a 4-a CF Brăila a pierdut, 0-1 pe Municipal, însă în retur, pe 1 iunie brăilenii au câştigat cu 3-2 la Constanţa.
Meciul de sâmbătă începe la ora 12.00 şi este arbitrat la centru de bucureşteanul Marcel Bârsan.
La partidele acestei etape au fost delegaţi şi o serie de arbitri brăileni.
Astfel, astăzi, în Liga a III-a, meciul dintre CS Buftea şi Viitorul Domneşti este condus de o brigadă de arbitri brăileni formată din Andrei Rotaru - Maricel dragomir şi Raul Perianu, iar Marius Brătianu va oficia ca arbitru asistent la partida CS Panciu - Sporting Suceava.
Tot în acest eşalon, Laurenţiu Vărgatu va da note arbitrilor de la derby-ul seriei a doua, CS Afumaţi - Unirea Slobozia, iar Marin Petrescu este observator de joc la meciul Politehnica Galaţi - Sport Club Bacău.
Sâmbătă, în Liga a II-a, Cătălin Teodor este arbitru asistent la Brăneşti, unde se întâlnesc Victoria şi Gloria Buzău şi tot aceeaşi misiune o va avea Marius Marchidanu la partida Viitorul Constanţa - FCM Bacău.
Categorie articol: 

Comentarii