Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bucovina, un concert special în București

* evenimentul va avea loc mâine, 3 octombrie, la ora 21:30 în Hard Rock Cafe din capitală * este vorba despre un show exclusiv al uneia dintre cele mai apreciate trupe a genului metal din România

 

Trupa Bucovina va concerta, mâine, în București. Este vorba despre un show exclusiv, ce va avea loc miercuri, 3 octombrie, la ora 21:30, pe scena Hard Rock Cafe. Este a doua oară când grupul concertează în acest club, după un spectacol sold out în primăvară.

“Câștigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an și cu show-uri sold out la Arenele Române în 2015 și 2016 și 2017, cea mai titrată trupă de metal românească a momentului a decis că este timpul să ridice ștacheta la un nivel superior și să ofere fanilor încă un show într-o locație de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București! Special pentru acest concert, nu avem mese în fața scenei iar biletele costă doar 44 de lei așa ca se anunță un sold-out rapid!”, se arată în cadrul unui comunicat emis de organizatori.

Cert este că biletele la concertul Bucovina se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Precizăm că aceste sunt de două categorii și au următoarele prețuri: cu loc la masă în sală - 55 lei (număr limitat de bilete); Făra loc, în fața scenei - 44 lei.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

“Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live”, au mai adăugat organizatorii.

Hard Rock Cafe se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32, București. Cei interesați trebuie să știe că locația dispune de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

 
Categorie articol: 

Comentarii