Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brutăria Frontera, recunoaştere internaţională pentru produsele sale

• „International Taste Institute” din Belgia a acordat distincţii speciale privind calitatea pentru două dintre produsele Brutăriei Frontera: Pâinea lui Manole şi Pâinea neagră cu cereale încolţite • „Este o recunoaştere a calităţii produselor noastre, ca o încununare a experienţei dobândite în cei 25 de ani de când existăm pe piaţa brăileană”, susţine Alexandru Stancu, reprezentantul Brutăriei Frontera Brăila

 

International Taste Institute din Bruxelles a anunţat recent lista premiilor acordate în acest an producătorilor din zona food&drinks din întreaga lume care şi-au înscris produsele la jurizarea pe care experţii institutului o realizează an de an, printre premianţi numărându-se şi Brutăria Frontera din Brăila. Astfel, compania locală a primit două stele pentru Pâinea lui Manole, produs preferat de tot mai mulţi brăileni, dovadă fiind vânzările, şi o stea pentru Pâinea neagră cu cereale încolţite, un produs nou intrat în gama Brutăriei Frontera. Realizate după reţete proprii, fără amelioratori şi afânate cu maia naturală, coapte pe vatră, cele două specialităţi le-au atras atenţia membrilor juriului, care, potrivit procedurii, au avut de acordat calificative la mai multe categorii, printre care: gust, textură, aspect şi, nu în ultimul rând, aromă. “E o poveste interesantă legată de cele două produse trimise spre jurizare: experţii au putut degusta cele două specialităţi abia după 4 zile de când pâinea a fost scoasă din cuptor aici, la Brăila, numai drumul până în Belgia durând 2 zile. Faptul că şi la 4 zile de la coacere acele pâini şi-au păstrat aroma, gustul precum şi toate celelalte atribute avute în vedere la jurizare, spune multe despre calitatea produselor noastre şi confirmă încrederea pe care brăilenii şi toţi clienţii noştri, la modul general, ne-o acordă. Dacă în cazul Pâinii negre cu cereale încolţite suntem la prima participare şi la prima reuşită la un astfel de eveniment, cu Pâinea lui Manole avem mai multă «experienţă», încă din 2016 produsul nostru primind în mod constant distincţii privind recunoaşterea calităţii. Noi am avut planificat mai demult să ieşim pe piaţă cu produse cu cereale încolţite, care asigură consumatorilor un aport mai mare de proteine sănătoase, dar abia în acest an am reuşit să le propunem clienţilor noştri o astfel de gamă, iar feedback-ul este încurajator. În continuare le aşteptăm opiniile şi comentariile fie direct, pe pagina noastră de Facebook, fie pe adresa de email menţionată pe pagina noastră web şi le mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordă”, ne-a declarat Alexandru Stancu, reprezentantul Brutăriei Frontera Brăila. Sursa citată a subliniat, de asemenea, că alături de Pâinea neagră cu cereale încolţite, gama de produse marca “Brutăria Frontera” s-a mai îmbogăţit în acest an cu Pâinea albă cu cereale încolţite şi cu Pâinea cu secară încolţită, toate realizate după reţete proprii, afânate cu maia naturală şi coapte pe vatră.  

International Taste Institute este o organizaţie ce are ca scop certificarea gustului alimentelor şi a băuturilor. Juriul este format din Chefi şi Somelieri din peste 15 ţări, iar la momentul jurizării, aceştia nu cunosc detalii despre compania producătoare şi nici despre produsul pe care-l au în faţă. Practic, aceste reguli conferă siguranţa că tot ceea ce contează este produsul de pe masa juriului.

Gândită ca o afacere de familie, Brutăria Frontera s-a dezvoltat sănătos de la înfiinţare, în 1994, ajungând astăzi să fie prezentă cu cele peste 20 de magazine proprii în mai multe judeţe precum Brăila, Galaţi, Tulcea, Ialomiţa, Constanţa, Prahova, precum şi în Bucureşti. În plus, firma brăileană este prezentă la loc de cinste şi pe rafturile supermarketurilor. Pentru a face faţă cererii, dar mai ales pentru a nu face rabat de la calitate, fabrica a fost mereu retehnologizată, pe etape, astfel încât tehnologia germană este cea care domină în linia de producţie.

 

Mai multe detalii legate de gama de produse pot fi găsite pe pagina web a companiei la adresa www.brutariafrontera.ro
Categorie articol: 

Comentarii