Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brutăria "Frontera" câștigă Bronze Award 2019

* este vorba despre o jurizare realizată de un prestigios institut privind calitatea din Belgia, decernarea premiilor având loc chiar la începutul verii, în Italia * Brutăria Frontera din Brăila a fost singurul producător român înscris la secțiunea “pâine”, concurând cu omologi din mai multe state europene

 

 

"Pâinea Bârsana" - produs după o rețetă tradițională marca Brutăria Frontera a câștigat în această vară un important premiu în Italia, decernat de un prestigios institut belgian în domeniul calității. Mai precis, firma brăileană a propus spre jurizare echipei de specialiști din cadrul “Monde Selection - International Quality Institute” din Belgia produsul amintit, iar la final, în cadru festiv, la Roma, în Italia, a primit distincția “Bronze Award 2019”. Realizată după o rețetă proprie brutăriei, fără amelioratori, coaptă pe vatră și afânată cu maia naturală, specialitatea "Pâine Bârsana" le-a atras atenția membrilor juriului, care au avut de acordat calificative la mai multe categorii, printre care: prezentare produs/ambalaj, gust, textură, aspect și, nu în ultimul rând, aromă. La acest eveniment au participat producători din zona “food” din întreaga lume, Brutăria Frontera fiind singurul participant român înscris la jurizarea celor de la Monde Selection - International Quality Institute la categoria panificație. "Produsul nostru a atras atenția juraților care i-au acordat distincția Bronze Award 2019 la secțiunea pâine, ceea ce pentru noi, echipa Frontera, a reprezentat o mare bucurie dar și o recunoaștere a eforturilor continue privind menținerea unui standard ridicat de calitate. Acest sortiment de pâine este realizat după o rețetă concepută aici, la brutărie, și este prezent pe piață din 2016. Este un produs cu care ne mândrim cu atât mai mult cu cât, încă de la lansarea lui pe piață, s-a dovedit a fi pe gustul brăilenilor, și nu numai, pentru că a fost bine primit de clienții noștri, inclusiv în celelalte județe în care suntem prezenți", ne-a declarat Alexandru Stancu, reprezentantul Brutăria Frontera Brăila, subliniind, de asemenea, că distincția acordată de către Monde Selection International Quality Institute reprezintă o reușită în lupta continuă pe care compania brăileană o duce cu scopul de a-i convinge pe consumatori să renunțe la produsele de proastă calitate și să aleagă produsele tradiționale și naturale fără amelioratori, realizate din materie primă de cea mai bună calitate. 

Gândită ca o afacere de familie, Brutăria Frontera s-a dezvoltat sănătos de la înființare, în 1994, ajungând astăzi să fie prezentă cu cele peste 20 de magazine proprii în mai multe județe precum Brăila, Galați, Tulcea, Ialomița, Constanța, Prahova, precum și în București. In plus, firma brăileană este prezentă la loc de cinste și pe rafturile supermarketurilor. Pentru a face față cererii, dar mai ales pentru a nu face rabat de la calitate, fabrica a fost mereu retehnologizată, pe etape, astfel încât tehnologia germană este cea care domină în linia de producție.

Mai multe detalii legate de gama de produse pot fi găsite pe pagina web a companiei la adresa www.brutariafrontera.ro.
Categorie articol: 

Comentarii