Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bronz pentru sportivii de la CSM Brăila, la Memorialul “Aurel Cîmpeanu” la judo

• festival internaţional organizat la Focşani, la care au participat sportivi din România, Republica Moldova şi Italia • Bianca Chirac, la U15, Andreea Marinescu şi Paul Scurtu, la U18, au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere

 

Ajuns la cea de a 17-a ediţie, Memorialul “Aurel Cîmpeanu” la judo a reunit la start, în Sala Polivalentă din Focşani, sportivi de la 28 de cluburi din România, Republica Moldova şi Italia. A fost un festival de judo organizat de CSM Focşani 2007 şi Asociaţia Judeţeană de Judo Vrancea, la care au participat şi şapte sportivi de la CSM Brăila, iar trei dintre ei au obţinut medalii de bronz. Trebuie menţionat însă faptul că s-a concurat la două categorii de vârstă, U15 şi U18, competiţia fiind rezervată sportivilor care abia la anul vor îndeplini aceste condiţii de participare.

Invitatul special al organizatorilor a fost campionul olimpic de la Jocurile Olimpice din 2016, italianul Fabio Basile, unul dintre cei mai valoroşi şi spectaculoşi reprezentanţi ai judo-ului mondial.

La ediţia 2019, Bianca Chirac a obţinut medalia de bronz la U15, categoria 36 kg, aceeaşi performanţă fiind realizată la U18 de Andreea Marinescu şi Paul Scurtu, la categoriile 48 kg, respectiv 66 kg.

Maria Naidin s-a clasat pe locul al cincilea la categoria 44 kg, U18, asta în

condiţiile în care a concurat cu sportivi mai mari cu doi ani.

“A fost, ca de obicei, o competiţie reuşită din toate punctele de vedere, pentru că s-a concurat la categoriile U15 şi U18, în avans, cu acei sportivi care vor împlini vârsta necesară abia de anul viitor. Începem să pregătim deja sezonul următor de judo. Surpriza plăcută oferită de organizatori a fost prezenţa campionul olimpic Fabio Basile. Acesta a făcut o demonstraţie de judo şi apoi a acordat autografe. Pentru noi a fost ceva deosebit acest eveniment”, ne-a declarat antenoarea Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii