Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bronz pentru handbalistele de la LPS Brăila la ONSS

• formaţia brăileană s-a clasat pe locul al treilea cu handbaliste junioare II, în timp ce adversarele au venit cu junioarele I

 

Echipa de handbal fete a Liceului cu Program Sportiv Brăila pregătită de profesorul Eugen Jelesneac a cucerit medaliile de bronz la turneul final de la Caracal, competiţie aflată în calendarul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Cu un lot de jucătoare în majoritate junioare II, spre deosebire de celelalte competitoare care au venit cu junioarele I, LPS Brăila s-a clasat pe locul al doilea în grupă. Formaţia brăileană a remizat în primul meci, 20-20, cu reprezentanta Bucureştiului, un meci în care Iasmina Ichim, golgetera din acest joc cu 7 reuşite, s-a accidentat şi nu a mai putut evolua. În cel de-al doilea joc LPS Brăila s-a impus la scor, 31-16, în faţa reprezentantei judeţului Braşov. LPS Brăila a câştigat cu 26-23 şi ultima partidă din grupă, cea cu LPS Ploieşti, şi s-a calificat în semifinale.

În semifinale LPS Brăila a pierdut cu 27-21 partida cu “Mihai Viteazul” din Caracal, dar a rămas în “cărţi” pentru medalia de bronz. În finala mică LPS Brăila a dispus cu 21-16 de LPS Iaşi, golurile echipei brăilene fiind realizate de Coteţ 10, Epureanu 4, Vrabie 3, Oprea 3, Popa 1.

“Puteam spera la locul al doilea dar am avut neşansa să întâlnim echipa gazdă şi, cu toate că am condus la pauză, am pierdut meciul. Rezultatul final a fost foarte bun ţinând cont de faptul că noi am avut în echipă junioare II şi am luptat împotriva unor formaţii cu jucătoare junioare I, valoroase. Mi-a umplut inima de bucurie jocul tuturor handbalistelor noastre”, a declarat profesorul Eugen Jelesneac.

Lotul echipei LPS Brăila: Ana Maria Micu, Ana Caraman, Iasmina Ichim, Mirabela Coteţ, Alexandra Oprea, Nicoleta Popa, Oana Nica, Laura Paraschiv, Cristina Vîlsan, Alexandra Vrabie, Ştefania Epureanu.
Categorie articol: 

Comentarii