Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BEFORE BREAKFAST, spectacol-eveniment la UNTEATRU

• piesa lui Eugene O'Neill producţie a Teatrului “Maria Filotti” Brăila se va juca la Bucureşti sâmbătă, de la ora 19,00

 

Sâmbătă, pe 11 ianuarie, de la ora 19.00, piesa BEFORE BREAKFAST, de Eugene O'Neill producţie a Teatrului “Maria Filotti” Brăila, va fi un spectacol-eveniment la UNTEATRU din Bucureşti. În distribuţie Mihaela Trofimov şi Richard Bovnoczki, versiunea scenică şi regia artistică Andrei şi Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturică.

Doi oameni şi povestea lor. O cameră înghesuită cu amintiri şi o cafea aburindă pe masă. Începe dimineaţa cum încep toate dimineţile, cu trezirea, cu deschiderea ochilor, cu primul cuvânt, cu primul gând, cu speranţa unei zile victorioase, cu micul dejun. El, ea şi micul lor dejun. Sunt lucruri pe care nu şi le spun de frică sau pentru că nu ştiu cum. Sunt nerostitele care plutesc prin cameră şi care-şi fac culcuş în mintea lor până la final. Toate au un final şi toate o pot lua de la capăt. Lupta în doi e o luptă crudă, care nu  are un câştigător, amândoi pierd. Sau, poate că în zilele cu un mic dejun reuşit, se salvează.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii