Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bre, nea Simi, esti superficial

Si am sa-ti zic, in cele ce urmeaza, de ce sustin ca esti superficial. Uite care-i treaba. In Obiectivul de vineri am citit un articol care avea urmatorul titlu: "Primarul vrea sa dea o noua fata Brailei". Evident, cind a scris "Primarul", autorul textului a facut trimitere la matale, nea Aurel Simionescu.
Nu fac un secret din faptul ca am citit tot articolul. Stringeam din dinti si citeam. Pina la urma am reusit sa-l parcurg pe tot. Uite-asa am aflat eu ca dumneata, Aurel Simionescu, vrei sa-i faci un lifting sustinut Brailei, sa aduci schimbarea la fata mult mai devreme decit este ea programata in calendarul ortodox. Sincer, am crezut ca matale, Aurel Simionescu, desi, recunosc, nu te-am votat, esti mai profund in gindire decit imprastiatul de Cibu. Ca ai planuri pe termen lung, solide, care sa capteze cu adevarat atentia publicului contribuabil. Cind colo, tu iesi pe interval cu abordari superficiale, cum este si asta de intinerire a tenului Brailei. Crezi ca daca iei o baba nasparlie si o inchizi doua luni intr-o clinica unde se fac operatii estetice ai sa obtii o gagica trasnet? Domnu' primar, Brailei nu trebuie sa-i dai o noua fata, cu un nou caracter. Nu zic ca fizicul nu conteaza, caci are si el rolul lui, dar mai important este ce se afla sub aceasta masca. Poti sa vorbesti matale, nea Simi, cu 362 de arhitecti ca sa ridice pometii lasati ai Brailei si sa umble putin la ceea ce specialistii numesc "laba gistei", daca nu faci ceva si in ceea ce priveste caracterul, educatia si bunul simt civic al oamenilor, poti sa spui ca ai facut munca patriotica.
Ca sa vezi ca nu-s rau, eu iti urez succes in actiunile pe care vad ca vrei sa le duci la bun sfirsit, dar te avertizez: cu o operatie estetica nu faci din baba amazoana.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii