Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bre, ia mai lasati-ma naibii in pace cu famiglia Vasioiu!

Liberalii braileni au inceput sa se agite ca spray-ul. Dau din gura si din miini atunci cind vine vorba despre famiglia Vasioiu, care cica baga strimbe la Bucuresti pentru a fi primiti in PNL. Bine, despre Horia s-a auzit mai mult ca ar negocia la centru un transfer la liberali. Rind pe rind au sarit Popa, Boboc si Varga pentru a infiera preconizata venire a lui Vasioiu in echipa lor de liberali cu carnete de partid pe timpul lu' Ceasca.
Asa, si? Ce se intimpla daca vine Vasioiu? De ce se agita atita liberalii? Sa fim seriosi, ca va candida in Colegiul 2 sau 22, Horia Vasioiu nu va cistiga nici daca toti contracandidatii lui s-ar retrage din cursa electorala. Personal, cred ca dr. Serban Mihailescu are de trei ori mai multe sanse de a ajunge parlamentar decit Vasioiu, dar asta este alta discutie.
Probabil ca zilele astea se va stabili ce si cum. In locul lui Cibu, le-as fi zis celor de la Bucuresti ca daca tot vor sa bage un Vasioiu pe gitul filialei brailene, atunci sa-o bage pe Daniela, nu pe Horia. Pe bune, nu glumesc. Daniela Vasioiu macar nu s-ar face de ris, asa cum, parerea mea, va pati barbat-su. Si ce daca Cibu si Vasioaica s-au porcait si s-au scuipat cu vorbe grele, in trecut? La urma-urmei, toti politicienii sint o apa si-un pamint, fiind croiti din acelasi material de cacat. Azi se injura de mama, iar miine ii vezi impreuna la furat. Care-i problema ca Cibu a fost facut terci de Daniela Vasioiu? Doar nu din cauza ei a pierdut mandatul de primar, ci pentru ca a avut consilieri personali priceputi, iar lui i se urcase atit de tare aroganta la cap, incit credea ca va fi primar pe viata in Braila.
Ce concluzii trag eu acum, la final de text? Pai, in primul rind, zic ca Horia Vasioiu va ramine fara serviciu din 30 noiembrie incolo, ma refer, desigur, la locul lui de dormit din Camera Deputatilor. Apoi, mai spun ca si Daniela va ramine someroiu (a nu se intelege ca ma bucur!), daca nu cumva este deja libera de contract de munca. Indiferent daca se va realiza sau nu transferul la liberali. Uite, mai vorbim dupa alegeri pe tema asta, si-o sa vedeti ca am avut dreptate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii