Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BRD ofera pachete de produse cu reduceri

BRD a lansat doua pachete de produse si servicii financiare, "Clasic" si "Select", care au fost prezentate, ieri, de catre directorul sucursalei judetene Braila, Ionel Lazar, in cadrul unei intilniri cu ziaristii braileni. La intilnire, a participat si Viorel Ispas, responsabilul pentru relatia cu presa regionala din Centrala BRD.
Aparute recent pe piata, pachetele asigura clientului accesul la o gama larga de produse si servicii, in conditii preferentiale, constind in reduceri multiple si servicii gratuite. Dupa cum a subliniat Ionel Lazar, detinerea unui pachet de produse asigura o reducere cu 20% a comisioanelor, atit la acordarea de credite (inclusiv descoperitul de cont accesat prin card), cit si la emiterea si gestiunea cardului titularului.
Pachetul BRD "Clasic" este format dintr-un cont curent in lei sau euro, un card Visa, MasterCard sau Maestro, la alegere, o asigurare "Confort", o asigurare AIG de spitalizare in caz de accident si serviciul de phone banking Vocalis.
Pachetul BRD "Select" ofera in plus remunerarea superioara a contului curent, prin intermediul unui produs nou, "PractiCont" in lei sau euro. Practicont remunereaza progresiv disponibilitatile din contul curent, in functie de nivelul acestora. Clientii beneficiaza, de pilda, de o dobinda de 4,25% pe an, pentru sume mai mici de 4.000 de lei, sau de 2,25% pe an, daca soldul contului se incadreaza intre 200 si 500 de euro.
In plus, in pachetul "Select" clientii pot alege si un card Mastercard Gold, precum si o asigurare AIG de spitalizare in caz de accident si boala.
"Ambele pachete includ un numar de operatiuni gratuite pe luna: retrageri de numerar si consultari ale soldului contului la ATM-urile BRD. Optional, clientii pot beneficia gratuit si de serviciile de internet banking si mobile banking. In acest mod, clientii pot opta, de la bun inceput, pentru mai multa simplitate si eficienta in achizitionarea produselor bancare de zi cu zi", a subliniat Ionel Lazar.

Habitat ipotecar

Celor care au in plan o investitie imobiliara cu destinatie locativa sau comerciala, indiferent daca aceasta se refera la cumpararea, constructia, modernizarea sau terminarea unei constructii, BRD le ofera, de la inceputul acestei luni, credite imobiliare fara avans, cu dobinzi atragatoare (de la 5,75% la euro) si un grad de indatorare de pina la 70%.
"Prin Habitat Ipotecar oferim clientilor nostri finantari - in lei sau valuta - de pina la 100% din valoarea proiectului imobiliar respectiv. Perioada de creditare poate fi de pina la 30 de ani. Pentru creditele in lei, clientul poate opta pentru o dobinda indexabila, in functie de un indice monetar de referinta, sau fixa, care permite planificarea de la inceput a sumei de rambursat pentru intreaga perioada a creditului", a aratat directorul BRD.

Credite imobiliare pentru IMM-uri

"Imoexpert" si "Investissimo" sint alte doua produse lansate recent de BRD, adresate insa clientilor cu profesiuni liberale si clientilor persoane juridice, inclusiv IMM-uri.
"Creditul "Imoexpert" se acorda pe o durata extinsa de 20 de ani, cu o perioada de gratie de pina la 6 luni. "Imoexpert" se acorda in lei si euro si poate acoperi pina la 100% din valoarea investitiei, in functie de garantiile constituite. Valoarea maxima a creditului este de 300.000 de euro sau echivalent lei. Clientii pot avea acces la finantare pentru dobinzi incepind de la 6% pentru euro si 7% pentru lei, niveluri fixe in primul an al creditului.
"Investissimo" acopera pina la 100% din valoarea investitiei pe o perioada de pina la 15 ani, cu o perioada de gratie de pina la 6 luni. "Investissimo" se acorda in lei si euro, iar dobinzile, fixe in primul an, incep de la 6% la creditele in euro si de la 7% pentru cele in lei", a mai spus Lazar.
Categorie articol: 

Comentarii