Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brazii şi materialele pirotehnice, la mare căutare şi de ... poliţişti

• oamenii legii nu îi scapă din ochi pe comercianţi, dar nici pe şoferii care aleargă pe şosele, pentru a termina la timp pregătirile de sărbători

 

Nicio zi fără verificări ale produselor specifice de sărbători. Brazii şi produsele pirotehnice sunt în atenţie. Şoferii nu scapă nici ei de ochiul vigilent al poliţiştilor.

În cursul zilei de 20 decembrie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au acţionat în municipiu, pentru prevenirea ilegalităţilor privind actele de comerţ, în special a comercializării brazilor şi materialelor pirotehnice. Totodată, poliţiştii au acţionat şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă regulile de circulaţie. Astfel, a fost controlată activitatea a 25 de unităţi economice, au fost legitimate 48 de persoane şi verificate în trafic 34 de autovehicule. S-au dat 35 de amenzi, în valoare totală de 5.375 lei, dintre care 7 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 26 conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Comentarii