Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Bratu si Danciulescu ar fi meritat sa fie convocati la nationala"

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, ca atacantii Florin Bratu si Ionel Danciulescu ar fi meritat sa fie convocati in lotul nationalei Romaniei pentru meciul cu Franta, din preliminariile CM 2010.
"Mi-as fi dorit sa am mai multi jucatori la nationala, dar nu vreau sa comentez asta. Ar fi meritat si Bratu, si Danciulescu, un jucator foarte constant si in forma, dar este decizia antrenorului care raspunde de rezultate. Imi doresc sa cistigam meciul cu Franta pentru ca avem nevoie de cle trei puncte, dupa ce am pierdut acasa cu Lituania. Trebuie sa cistigam. Nu va fi usor dar e prima data cind sint sigur ca vom cistiga. Mizez si pe ambitia jucatorilor si pe a lui Piturca. Se joaca si la Constanta unde echipa nationala a avut noroc, si ma gindesc ca Piturca a mizat si pe asta", a declarat Rednic.
Tehnicianul dinamovist considera ca si in cazul in care Romania va pierde partida cu Franta, calificarea la Cupa Mondiala nu este compromisa. "Jucatorii trebuie sa se concentreze si trebuie sa cistige acest meci. E foarte greu cu Franta sa joci ofensiv pentru ca au jucatori in fata care pot face diferenta. Parerea mea e ca trebuie sa stam foarte grupati, avem jucatori foarte buni la fazele fixe, trebuie sa profitam la maxim. Si atentie, pentru ca au jucatori foarte periculosi. Calificarea se joaca, e echilibrata situatia, au aparut echipe care la inceput nu contau, iar Lituania acum e pe primul loc. Chiar daca pierdem, calificarea se va juca dar este foarte important pentru moralul jucatorilor", a mai spus Rednic.
Partida Romania - Franta, din Grupa 7 de calificare la CM 2010, se va disputa simbata, de la ora 21.40, pe Stadionul Farul din Constanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii