Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Brateş eXperience" - unul dintre cele mai ambiţioase proiecte muzicale din sud-estul României

Pe 10 iunie, la Galaţi, pe plaja lacului Brateş, va demara unul dintre cele mai ambiţioase proiecte muzicale din sud-estul României. Este vorba de prima ediţie a unui festival de muzică live, numit "Brateş eXperience", care va reuni unele dintre cele mai cunoscute şi bine cotate formaţii rock ale momentului. Alături de Direcţia 5, Vama, Compact, Viţa de Vie, OCS (Omul Cu Şobolani), The Mono Jacks şi Robin & The Backstabbers va concerta şi formaţia brăileană Addiction, ultimele două trupe fiind finaliste la ediţia de anul trecut "Stufstock Newcomers" care s-a desfăşurat la Vama Veche.
Timp de zece ore, 100.000 de waţi vor bubui în difuzoare, iar mai multe ecrane LED vor transmite spectacolul. După calculele organizatorilor, la "Brateş eXperience" sunt aşteptaţi peste 10.000 de spectatori. "Pe plaja lacului Brateş, organizatorii au pregătit totul pentru o zi perfectă în aer liber: 20 de puncte de vânzare, unde spectatorii îşi pot cumpăra băuturi reci, gustări specifice unui astfel de eveniment sau dulciuri, toate pe baza unor jetoane în valoare de 4 lei, securitate şi muzică bună. Taxa de acces pe plajă este de 25 de lei (...) O veste bună pentru cei care nu au cu ce să ajungă în zona Brateşului: Transurb Galaţi va pune la dispoziţia petrecăreţilor mai multe autobuze, iar preţul va fi, ca de obicei, 1,5 lei pe o călătorie", se arată într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei de Ioana Ivan, unul dintre organizatorii "Brateş eXperience".

Brăilenii interesaţi de eveniment îşi pot cumpăra bilete pentru festival de la sediul redacţiei "Obiectiv Vocea-Brăilei" - singurul centru de vânzare din oraş -, situat pe strada Mihai Eminescu, nr. 56. Preţul unui bilet este de 25 de lei. După cum ne-au declarat organizatorii, cei care-şi vor cumpăra bilete de la punctele de vânzare din Brăila şi Galaţi vor beneficia de un culoar special de acces pe plaja Brateş. De asemenea, vor putea participa şi la o tombolă ce va avea ca premii permise de backstage, VIP pass-uri, întâlniri cu muzicienii preferaţi şi multe alte surprize.
Categorie articol: 

Comentarii