Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii sint tot mai aproape de Liga a III-a

CF Braila: Iorga - Moldoveanu (min. 80: M. Munteanu), Ghidarcea, Calin, Rotaru - Pinzaru, Olenic (min. 58: Tismanaru), Rancan, Rosu - Elek (min. 70: Girleanu), Dragan
Antrenor: Puiu Antohi
Dunarea Giurgiu: Ene - Negura, Rusu, Ciocirlan, Ardeleanu - Banaru (min. 87: Ochia), V. Gheorghe, Cl. Vasile (min. 82: Bajenaru), Mocioi - C. Gheorghe (min. 89: Petrache), Rusescu
Antrenor: Imilian Serbanica
Arbitri: Victor Berbecaru (Rm. Vilcea) - Catalin Oprisanu si Mihai Artenie (ambii din Vaslui), rezerva de arbitru Luciliu Zaharia (Braila)
Observator FRF: Gheorghe Farcas (Bucuresti)

Pentru CF Braila fiecare meci din acest sezon reprezenta o lupta importanta in tentativa sa de a cistiga razboiul, in speta de a evita retrogradarea, dupa cum orice infringere pe teren propriu o putea afunda definitiv in zona "nisipurilor miscatoare". Inevitabilul s-a produs insa foarte repede. Dupa un semiesec pe teren propriu in partida cu FCM Cimpina, rezultat compensat de remiza de la Sportul Studentesc, formatia braileana a pierdut pe Municipal in fata echipei pregatite de Imilian Serbanica si, din acest moment, sansele sale de salvare s-au diminuat substantial daca nu chiar s-au anulat.
Brailenii au lasat impresia ca vor cu tot dinadinsul sa inscrie pentru a transa rapid partida si au obtinut in primul minut o lovitura libera, dar Pinzaru a sutat in zid, pentru ca imediat sa tremure la incursiunea lui Vasilica Gheorghe, al carui sut de la 25 de metri a fost retinut, nu fara dificultate, de Iorga.
Faptul ca pe galatenii din tabara braileana nu prea ii intereseaza soarta CF-ului s-a vazut in minutul 13, cind Pinzaru a trimis mingea spre tribuna, dupa ce Rancan fusese faultat foarte aproape de marginea careului mare al oaspetilor si brailenii obtinusera o lovitura libera care, teoretic, ar fi putut deveni periculoasa pentru poarta lui Ene.
Jocul s-a derulat apoi la mijlocul terenului si abia in minutul 37 s-a consemnat urmatoarea actiune de poarta care de altfel a dus si la deschiderea scorului. Suspicios de slab in aceasta partida, Ghidarcea a faultat la 22 de metri de poarta, iar Ciocirlan a sutat peste zid, la coltul scurt, lasindu-l spectator pe portarul brailean.
Cinci minute mai tirziu, Catalin Gheorghe l-a ridiculizat pe Ghidarcea, a pasat spre centrul careului, Olenic nu a fost atent si a deviat mingea spre Rusescu numai ca, in busculada creata, jucatorul oaspetilor nu a sesizat traiectoria mingei si gazdele au scapat cu fata curata.
In ultimul minut de joc al primei reprize, Rosu a centrat la marginea careului de sase metri, dar si de aceasta data Pinzaru a fost in contratimp cu actiunea colegului sau.

Brailenii nu au sutat pe spatiul portii, dar le-au facut cadou un penalty oaspetilor

La citeva momente de la reluare, Pinzaru a sutat peste poarta, iar in minutul 53, la centrarea lui Rosu, Calin a reluat cu capul fara insa a-i pune probleme lui Ene.
Brazilianul din tabara braileana a fost faultat un minut mai tirziu si tot el a sutat apoi, din lovitura libera, la citiva centimetri de poarta adversa.
A venit apoi rindul lui Olenic sa greseasca si sa-l puna in pozitie de sut pe Rusescu dar mingea sutata de acesta din urma a fost deviata in corner de Iorga.
In minutul 63 s-a stabilit scorul final al partidei. Calin si Ghidarcea au gresit ca doi incepatori si mingea trimisa de Vasilica Gheorghe, jucator crescut in curtea Petrolului Ianca dar care a fost remarcat de altii, nu si de braileni, a ajuns la Banaru care a fost faultat in careu, arbitrul Berbecaru a aratat punctul cu var, iar Ciocirlan a transformat fara probleme penaty-ul acordat oaspetilor. Aceasta infringere va involbura din nou atmosfera la clubul brailean si probabil ca pina la mijlocul saptaminii va avea loc o sedinta in urma careia vor cadea si primele capete, in acest retur.
Gazdele au mai avut o tentativa de a periclita poarta adeversa insa la centrarea lui Pinzaru, Elek a reluat cu capul exact in bratele lui Ene.
Antrenorul Imilian Serbanica si-a mai luat inca o data revansa si intr-un mod chiar foarte categoric, pentru faptul de a fi fost alungat de la Braila.
Echipa fanion a orasului a revenit pe penultimul loc al clasamentului, facind probabil pasul decisiv spre retrogradare.
Categorie articol: 

Comentarii