Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii sint inca prea "timizi" ca sa cistige in deplasare

Politehnica: Stoica - Radu, Stamate, Hristian, Racovita (min. 76: Chiriac) - Zain (min. 68: Serbanescu), Ciurca, Cramer (min. 61: Falcaru) - Cristian, Baston (min. 66: Serian)
CF Braila: Botas - Bosoi (min. 56: Rotaru), Olenic, Necoara, Stanciulescu - Ilie, Pascu (min. 75: Coman), Plesa, Moldoveanu (min. 75: Lupu) - Pinzaru, Neta.

Cronica partidei de la Galati se poate incadra in limita a cel mult doua mii de caractere, pentru ca pe ansamblu a fost un joc anost, de mijlocul terenului, presarat cu multe inexactitati de o parte si de alta. CF Braila a contat in atac abia in minutul 29, moment al jocului in care Plesa a executat impecabil o lovitura libera, Neta a recentrat in careu, insa Olenic a sarit in contratimp si mingea a iesit in afara spatiului de joc. Au mai fost citeva jumatati de ocazii. Neta a reusit totusi sa trimita mingea in plasa portii lui Stoica, insa arbitrul a anulat pe drept reusita braileanului pentru ca acesta se afla intr-o pozitie in afara din joc. Au mai fost doua suturi expediate de Bosoi si Pinzaru, insa acestea au fost prea timide pentru a crea cu adevarat probleme.
Marile ocazii ale reprizei le-au ratat gazdele.
In minutul 2, Baston, de la sase metri, fara preluare, a trimis mingea putin peste transversala si tot el, trei minute mai tirziu, dupa o centrare impecabila a lui Hristian, a sutat la coltul scurt, insa Botas a fost pe faza si a respins pericolul. Tot Baston a fost la un pas de gol in minutul 20 si astfel s-a incheiat prima repriza.

Botas, autorul moral al infringerii

La cinci minute de la reluare, in urma unui contraatac scoala, Cramer a centrat in fata portii, si de la citiva metri, nestingherit de nimeni, Zain a deschis scorul. Mihai Ciobanu a facut o mutare inspirata, l-a introdus in teren pe Nicolae Rotaru, si dupa numai sase minute, acesta a marcat un eurogol dintr-o lovitura libera, pe care a executat-o dintr-un unghi destul de dificil.
CF Braila a reusit astfel sa egaleze si incepea sa spere intr-un rezultat pozitiv numai ca bucuria oaspetilor a fost de scurta durata, tot de sase minute pentru ca Botas a primit un gol demn de cascadorii risului. Baston a trimis un lob de la 35-40 de metri si portarul brailean a urmarit cum mingea s-a scurs in plasa propriei porti.
Finalul meciului le-a apartinut elevilor lui Puiu Antohi, insa cu toate ca acestia au avut trei mari ocazii, de unu la unu cu Botas, nici Cristian si nici Falcaru nu au reusit sa mai gaseasca spatiul portii adverse.
CF Braila raminne si dupa aceasta etapa pe locul al optulea, insa distanta dintre ea si primele doua clasate este deja prea mare ca sa mai credem ca ar putea fi remontata, in conditiile in care gruparea braileana nu conteaza pe meciurile din deplasare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii